08.06.2013

Obamas folk udspionerer alle internetbrugere.

Fra News that matter.
8. juni 2013.

USA’s spionchef, James Clapper, har forsvaret regeringen kraftigt efter afsløringen af, at telefonoptagelser bliver indsamlet og internetservere bliver aflyttet.

[Foto: Det nuværende regime i USA er styret af en mand uden respekt for forfatningen]

Han sagde, at afsløringen af et hemmeligt retsdokument om telefonoptagelser truer med at gøre "uoprettelig skade".

Han sagde desuden, at afsløringen af et påstået program til at tappe serverne i ni internet-virksomheder var "forkastelig". Internet-virksomhederne nægter at give regeringens agenter adgang til deres servere.

Chefen for U.S.A.’s nationale efterretningstjeneste sagde, at han gerne ville berolige Amerikanerne med, at den Amerikanske efterretningstjeneste er forpligtet til at respektere deres borgerlige frihedsrettigheder og privatliv.

Han udsendte en stærkt formuleret erklæring sent torsdag, da avisen Guardian fra Storbritannien offentliggjorde, at en hemmelig retskendelse havde krævet, at teleselskabet Verizon udleverer sine poster til ”National Security Agency” (NSA) på "løbende daglig basis".

Denne rapport blev efterfulgt af afsløringer i både Washington Post og Guardian om, at de Amerikanske instanser tapper direkte fra serverne i ni internet-virksomheder til sporing af personer med et program, der er kendt som Prism.

Rapporterne om Prism vil rejse nye spørgsmål om, hvor meget den Amerikanske regering skal gribe ind i borgernes privatliv af hensyn til statens sikkerhed.

NSA bekræfter, at de hemmeligt har indsamlet millioner af telefon-optagelser. Men Hr. Clapper sagde, at den "uautoriserede offentliggørelse... potentielt truer med langvarige og uoprettelige skader på vor evne til at identificere og reagere på de mange trusler mod vor nation".

Artiklen udelader "vigtige oplysninger" om brug af optagelser "for at forhindre terrorangreb og de talrige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytter privatlivets fred og borgernes frihedsrettigheder".

Hr. Clapper sagde, at programmet til kommunikations-indsamling er "designet til at lette erhvervelsen af udenlandske efterretningstjenesters oplysninger vedrørende ikke-Amerikanske personer udenfor De Forenede Stater".

Source: BBC

Kommentar:
Efter Obama Administrationen lemlæstede verdens største Nyheds Argentur, burde den seneste skandale ikke overraske nogen.

De totalitære og fascistiske kræfter går frem i USA. Der er kun lidt modstand, simpelthen fordi folk sover, ramt af apati eller simpelthen nedbrud.

De fleste mennesker forstår ikke, at de snart vil miste deres frihed. Barack Hussein Obama repræsenterer en trojansk hest i Washington. Fjenden er allerede flyttet ind i magtens korridorer.

Jesus Messias advarede os om forfærdelige tider lige før afslutningen på tidsalderen. Denne tidsalder vil blive kendt for lovløshed, frafald og udbredt vold.

Gør dig klar til den sidste og endelige Antikrists komme. Hans regeringstid på jorden vil blive kortvarig, men fuld af ondskab.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Øhh...aner ikke hvor mange journalister vi aflyttede