15.07.2013

Det Muslimske Broderskab suspenderer Ramadanen.

Fra Israeltoday.co.il/
15. juli 2013.

Egypten bevæger sig langsomt hen imod krig.

Lederen af Egyptens Muslimske Broderskab fastslog mandag, at det tillades fromme Muslimer at bryde Ramadan-fasten for at deltage i den "Jihad", der skal genvinde kontrollen over landet.

Det Muslimske Broderskabs chef, Mohammed Badie, har udtalt i en serie meddelelser på internettet, at på årsdagen for det historiske Slag ved Badr (26. juli), vil et nyt historisk slag blive udkæmpet for at vende den seneste fordrivelse af præsident Mohammed Morsi og Broderskabet.

I de næste 11 dage, før slaget begynder, pålægges det de trofaste Muslimer at opretholde demonstrationerne på offentlige pladser, og "dommen mod dem, der går [fra pladserne] er lig med dommen mod dem, der flygter fra kamp og hellig krig mod de vantro," sagde Badie.

Islams profet, Muhammeds, styrker brød også Ramadan-fasten for at forberede Slaget ved Badr, hvor Muslimerne besejrede de stammer, der kontrollerede Mekka.

Imidlertid slog den Egyptiske hær igen i søndags ved at indefryse midler, der tilhørte 14 førende Islamiske ledere. Hæren tog hurtigt parti for de millioner af anti-Morsi demonstranter, som afsatte Præsidenten tidligere i denne måned.

Til ærgrelse for rigtig mange Egyptere viser det sig, at USA og andre Vestlige magter stadig støtter Det Muslimske Broderskab, trods det faktum, at et flertal af Egypterne siger, at gruppen vandt det sidste valg ved svindel og bedrag. I weekenden opfordrede både Tyskland og USA Egyptens midlertidige regenter til at frigive Morsi, der i øjeblikket bliver tilbageholdt på en militær-kaserne.

Da der er bekymrende tegn på, hvor hurtigt situationen kan skrue sig ud af kontrol, åbnede de Islamiske militante mandag ild mod en bus i Sinaj byen, El Roberts. 3 blev dræbt og andre 17 blev såret.

Den Egyptiske hær har, i samarbejde med Israel, øget sine aktiviteter betydeligt i Sinaj i et forsøg på at udrydde de Islamiske terrororganisationer, som er dybt forankrede der.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Jeg hidser egypterne op mod hinanden; de skal kæmpe bror mod bror, mand mod mand, by mod by, kongerige mod kongerige." Esaj 19:2.