16.07.2013

"Èn Verdensreligion" er her - med video.

Fra Theblaze.com/
15. juli 2013.

KONTROVERSIEL NY ”RELIGION FAVNER ALLE RELIGIONER"
Hvis du kommer i en speciel organisation eller religiøs sekt, står ”Living Interfaith Church” i Lynnwood sandsynligvis i modsætning til noget, du har set før. Bedehuset i Lynnwood, Washington, drives af Rev. Steven Greenebaum, 65 år, og er, ifølge navnet, kirken, der tilbyder en "Interfaith"-oplevelse.

Hvad betyder det præcist? ”Living Interfaith Church” fokuserer ikke udelukkende på Jesus, Muhammed eller andre centrale religiøse figurer, der er specifikke for visse trosretninger. ”Living Interfaith Church” fokuserer på en mere sammenkoblet betydning – én, der samler folk med alle teologiske synspunkter.

Kirken hævder, at dens tværreligiøse natur er en "tro" helt for sig selv. Den er ikke blot en blanding af mennesker, der kommer sammen for at tilbede og fejre deres egen kulturarv og religiøsitet. Kirken definerer sin teologi således:

Interfaith er en tro, som favner læren fra alle spirituelle veje, der fører os til at søge et liv med medmenneskelige handlinger.

Interfaith som tro søger ikke at finde ud af, hvilken religion eller spirituel vej, der er den "rigtige".

Den erkender snarere, at vi alle er brødre og søstre, og at vi på forskellige tidspunkter og forskellige steder har mødt det hellige på forskellig vis. Interfaith fejrer vore forskellige spirituelle veje, og erkender, at det er vore handlinger i denne verden, der tæller; at vi er kaldet til at engagere os i verden og gøre det med medfølelse og kærlighed. More.


-----------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Katolicisme og Islam: Bånd, der forener.