02.07.2013

Det ser ud til, at Obama kan manipulere med alle andre lande.

Fra News that matters.
2. juli 2013.

Obama taler fra NSA-filerne for at vinde popularitet.
Obama, som har spioneret på sine allierede, kender deres inderste tanker og smigrer dem. Han vinder global support.

Spionage-skandalen om NSA afslører den måde, den sidste og endelige Antikrist vil arbejde på. Han vil vide alt og styre alt. Du vil ikke kunne købe og sælge uden det elektroniske nummer, han har givet dig.

De fleste almindelige borgere viser deres tanker og ideer på Facebook, Skype og Yahoo Messenger, men de udenlandske ambassader viser ikke deres politik, taktik og strategi til offentligheden.

Obama har i flere år aflyttet almindelige borgeres tankebank, og overvåget alle større elektroniske kommunikationsværktøjer. En kraftfuld analyserende robot-software kan give ham output fra de steder, hvor de fleste vinde blæser. Han bruger altid ”fair play” og siger de rigtige ord, for at få Global momentum.

Obama skal udvise næsten "magiske" evner for at byde på det, manden på den anden side af bordet ønsker af ham, hvis han skal samle både venner og fjender for sin Globale vision. Før "forhandlingerne" med Frankrig og Tyskland har Obama allerede læst deres hemmelige interne dokumenter, og kender deres dagsorden og holdning til alle spørgsmål.

Åb 13:17:
”..så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal.”

Hvis den Frihandelsaftale, som Obama har foreslået mellem EU og USA, bliver dannet, vil det blive et pengeløst samfund. En ny elektronisk valuta vil blive præsenteret. Smart, meget smart. Obamas magi er nu blevet afkodet for alle, der er interesserede i at kende sandheden.

Hvad vil du gøre ved alt dette? Spille dit liv og sjæl lige i hænderne på ham? Eller vil du kalde en spade for en spade.

Obama baner helt sikkert vejen for (eller er) den sidste og endelige Antikrist.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Links, der viser samme tendens:
Snowden giver Obama skylden for asylafvisninger
Snowdens asylmuligheder skrumper langsomt ind
Edward Snowden søger asyl i Norge og Finland
Putin angriber Snowden: Du skader USA
Europa, Obama's nye "bananrepublikk"
Snowden har sat USA i forlegenhed
Ugudelig udnyttelse af Afrikatur.