08.07.2013

Sommerjoke i en agurketid.

Fra Ivarfjeld.com/
7. juli 2013.

”Air Force One” tvunget til at lande på Galapagos.

Præsident Obama blev tvunget til at lande på Galapagos Øerne på vej fra Hawaii til Sao Paulo. Både Peru og Chile nægtede at lade ”Air Force One” flyve over deres luftrum.

[Foto:Obama fandt det meget svært at kommunikere med Washington D.C fra Galapagos, da en Kineser havde  hacker hans telefon]

Regeringen i Ecuador krævede en "ikke-flyve-zone" over Sydamerika forleden aften. Årsagen var frygt for, at Præsident Obamas fly ville føre til overdreven Co2-frigivelse over kontinentet. Regeringen i Ecuador protesterede også imod Obamas hyppige brug af ”Air Force One” til private formål. Efter planen skulle Obama på skærmen i det Brasilianske morgen-TV tidligt i mandags. Han skulle forklare, hvorfor Brasilianerne bør spise gode burgere.

Den Amerikanske Præsident skulle sent søndag eftermiddag åbne Mac Donald's restaurant nummer 100 i et indkøbscenter i byen Sao Paulo i Brasilien. Begivenheden skulle dækkes af hele medieverdenen. Regeringen i Ecuador beskyldte Obama for kun at rejse til Brasilien for at shoppe sammen med sin kone Michelle.

"Obama burde have taget den korteste vej tilbage fra Hawaii til Washington D.C. I stedet havde han planlagt at forurene luften over Ecuador og skabe sundhedsfare for vort folk", forklarer Præsident Emanuel Dos Santos.

Peru og Chile reagerede på Quitos krav ved også at lukke deres luftrum, da de ikke fuldt ud vidste, om der ville blive en overdreven forurening, forårsaget af ”Air Force One.”

Med mindre brændstof blev ”Air Force One” tvunget til en farlig landing på en øde flyveplads på en ø, fuld af vilde skildpadder.

Det Hvide Hus har udsendt en advarsel til regeringen i Quito:

"Vi beklager stærkt, at der var behov for at tvinge ”Air Force One” til at lande på Galapagos Øerne, selv om Præsidenten ikke har noget imod at tilbringe en kort ferie der. Ingen tvivl om, at store dele af Galapagos mindede Obama om landskabet på Hawaii; men Førstedamen blev rasende over at gå glip af chancen for at tilbringe weekenden i Brasilien. Vi formoder, at Edward Snowden har aflyttet de forkerte filer, og misinformeret Latinamerika om det sande motiv bag Obamas besøg i Sao Paulo.”

Den Amerikanske Præsident har opfordret til et hastemøde i NATO i næste uge. Obama truer med at lukke NATO, hvis forsvarsalliancen ikke flytter sine styrker fra Asien, og i stedet for bruger dem til at straffe både Peru og Chile for deres fjendtlighed over for USA.

Source : The Jungle Telegraph
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ivar Fjeld siger: Verden er blevet så skør, at kun vi, der er en lille smule "skøre", forstår det fuldstændig vanvittige i det normale.