23.07.2013

Israel er ved at falde i en fælde.

Fra News that matters
23. juli 2013.

Hvorfor skal Israel igen betale et gebyr i den frygtelige valuta, der hedder: Frigivelse af Palæstinensiske mordere?

Af Benny Katzover i Israel Hayom:

Vi er på vej ind i fredsforhandlinger igen, med et Israel, der insisterer på, at der ingen forudsætninger skal være. Hvorfor betaler Israel så igen et gebyr, ved hjælp af den frygtelige valuta, der hedder at befri Palæstinensiske mordere og give diplomatiske indrømmelser, endog før forhandlingerne er begyndt (hvis rapporterne i medierne taler sandt)?

De Palæstinensiske mordere bliver måske ikke frigivet før det første møde mellem de to delegationer, men det lader til, at de helt sikkert vil blive frigivet på et eller andet tidspunkt.

Uanset hvordan, samtalerne skrider frem, vil vi igen være det eneste land i verden, hvor den værst mulige kriminalitet — mord — bliver mindre krænkende, når ofrene er Jøder. Skulle staten Israel ikke være et tilflugtssted for det Jødiske folk? Vi er nu blevet en stat, der håner loven, sikkerhedstjenesten, Shin Bet, det Israelske forsvar og det Israelske politi.

Er det sandt, at regeringen ikke har planer om at indføre et foreløbigt forbud mod byggeri i bosættelserne? Hvorfor har der så næsten ingen nye licitationsudbud været på byggeri i Samaria, Judæa og Jerusalem, siden den nuværende regering blev taget i ed?

Og værst af alt er det faktum, at Premierministeren er begyndt at antage terminologien fra det Israelske venstre — som han engang forkastede med afsky — om, at Israels strategiske mål er at forhindre en binational stat.

Hvis dette er hans måde at antage den opfattelse på, at Israels tilstedeværelse i Judæa og Samaria underminerer de vigtigste Israelske interesser, har han mistet synet for den Jødiske karakter i dette land. Denne tilgang betyder, at de 400.000 Jøder, der i øjeblikket bor i Judæa og Samaria, eller i det mindst de 150.000, der bor uden for de store bosættelsesblokke, vil blive tvunget til at forlade deres hjem.

Skal vi være det eneste land i verden, hvor vore sønner og pionerer bliver drevet ud i stedet for vore fjender? Et land, hvis ledere er villige til at overdrage nationens hjerte — i både geografisk og følelsesmæssig forstand – til dem, der konsekvent lærer deres børn, at "Palæstina strækker sig fra havet til Jordanfloden?"

Benny Katzover er formand for Samaria-beboernes Råd.

Kilde: Israel Hayom.

Kommentar:
Jeg står med min Jødiske bror, en Zionistisk bosætter i Samaria. Hvad med dig? Forstår du, at EU, USA og den Islamiske verden ønsker at gøre det Bibelske hjerteland i Israel til en "Jødefri zone", idet man opretter den første Nazilignende stat siden Hitler og Nazi-Tyskland?

Amos 9:11:
Israels genrejsning
”På den dag rejser jeg Davids faldne hytte; jeg tætner revnerne, rejser det, der er revet ned, og genopbygger den som i fortidens dage.”

Herren velsigne alle Jødiske bosættere, der adlyder Hans profetiske ord.