28.07.2013

Israel vil frigive 104 mordere for at behage Obama.

Fra News that matters
28. juli 2013.

Netanyahu siger, at planen er at frigive 104 "Palæstinensiske fanger", ikke før forhandlingerne, men i faser, efterhånden som disse skrider frem.

"Dette er en utrolig vanskelig beslutning. Det gør ondt på de sørgende familier, det gør ondt på alle i det Israelske folk og det gør meget ondt på mig. Det er i strid med det vigtigste princip, princippet om retfærdighed," udtalte Netanyahu.

Netanyahu sagde desuden , at "Premierministre undertiden er tvunget til at træffe beslutninger, der går imod offentligheden – når spørgsmålet er vigtigt for landet."

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det slår mig, at Benjamin Netanyahu vil føre Israel ad vejen mod det store kompromis. Han kan hævde, at dette er "smertefuldt", og til bedste for "Jøderne". Men det vil stadig være forkert, og dødsensfarligt for den Jødiske stat.

Årsagen til kompromiset er, at Jihads kræfter er blevet for stærke. De har magtfulde venner i London og Washington, og disse fjender står nu ved indgangen til Jerusalem.

Luke 21:20-22:
”Når I ser Jerusalem omringet af hære, da skal I vide, at dens ødelæggelse er nær. Da skal de, der er i Judæa, flygte ud i bjergene; de, der er inde i byen, skal forlade den, og de, der er ude på landet, skal ikke gå ind i byen. For det er straffens dage, da alt det, som står skrevet, skal gå i opfyldelse.”

Du kan aldrig blive forrådt af en fremmed. Kun tåber har tillid til folk, de ikke kender. Du kan kun blive forrådt af en person, du anser for at være en nær ven, en person, som, du troede, kæmpede den gode kamp sammen med dig.

At frigive 104 Arabiske mordere fra Israelske fængsler, er ikke en gestus for "fred". Den giver de Islamiske barbarer overtaget. En profession som terrorisme betaler sig. Du skal bare have en umoralsk Præsident i Det Hvide Hus på din side, en mand, der hævder, at "Islam er en religion for fred". Så vil selv Jøderne blive dhimmis, og betale med deres eget blod for en billet til at sidde i samme rum som lederen af PLO.

1 Thess 5:3:
”Når folk siger: »Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem som veerne over en, der skal føde, og de skal ikke undslippe.”

Skam, skam, skam.

Israels Gud holder øje med dem. Den endelige dom er lige rundt om hjørnet, bragt til jorden af den tilbagevendende Messias. Men Bibelen fortæller, at der først skal komme en falsk Messias. Han skal smigre Jøderne ind i en "fredspagt". En falsk aftale bliver gjort, for "fredsskaberne” vil blot fortsætte deres Jihad og narre Israel ind i den endelige ødelæggelse af den Jødiske stat.

Den sande Messias er Jesus af Nazareth. Vi skal ikke forvente nogen anden.
Amen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
"Dette siger Herren: Forbandet den mand, som stoler på mennesker  og søger sin styrke hos dødelige, men hvis hjerte viger fra Herren." Jer 17:5.