29.07.2013

Ordbog overvejer at omdefinere begrebet "ægteskab."

Fra Endtimeheadlines/
28. juli 2013.

En publikation, der fokuserer på "bøsser, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle"-spørgsmål siger, at myndighederne ved ”Oxford Dictionary” har bekræftet, at de holder øje med brugen af ordet "ægteskab" i betragtning af en eventuel omdefinering.

De homoseksuelle har sat sig som mål, at få valget af en alternativ livsstil med "ægteskaber" mellem to af samme køn gjort konventionel. Med sit forsvar for homoseksualitet i militæret og sit vellykkede angreb på det føderale forsvar for ægteskabsloven har Præsident Obama opnået meget hen imod det mål.

Nu har lovgiverne i Oxfords hjemland, Det Forenede Kongerige, vedtaget en lov, der skal skubbe "ægteskab" mellem to af samme køn frem i samfundet. Der var en rapport i GayStarNews" i onsdags, hvori der stod, at embedsmænd ved ”Oxford University Press” sagde: "Vi overvåger konstant ordene i vore ordbøger, og har særlig opmærksomhed på de ord, hvis brug er ved at skifte, så ja, det vil ske med ægteskab."

"Fox 40" rapporterede, at hvis Oxford skulle følge Canadas eksempel, "ville køn helt blive fjernet fra definitionen af ægteskab." Rapporten sagde, "at ”Canada Place Dictionary” har udtalt, at ægteskab er den tilstand for et gift par, hvor man frivilligt har sluttet sig sammen for livet (eller indtil skilsmissen).”

Nogle er allerede gået i den retning, men det er langt fra enstemmigt. Google definerer ægteskab som: "Den formelle forening af en mand og en kvinde, typisk anerkendt ved lov, hvorved de blive mand og kone... et forhold mellem gifte personer eller den periode, det varer." More