10.07.2013

Kinesisk industri gjorde Det Gule Hav til et grønt hav.

Fra News that matters.
9. juli 2013.

Kinas kyst er blevet ramt af en massiv algevækst, og enorme grønne bølger skyller op på bredden af Det Gule Hav, siger myndighederne.

Billeder fra i torsdags viser badegæster, der svømmer og leger i den grønne strøm i den østlige del af Qingdao, mens bulldozere skovler tonsvis af alger op fra stranden.

”The State Oceanic Administration” skrev på deres hjemmeside, at algen - enteromorpha prolifera - dukkede op for en uge siden og har nu bredt sig over et areal på 28.900 kvadratkilometer. Den hidtil største blomstring fandt sted i 2008, hvor den berørte omkring 13.000 kvadratkilometer.

Tjenestemænd i Qingdao siger, at de havde fjernet omkring 7.335 tons alger, rapporterer det officielle nyhedsagentur i Xinhua.

”China Daily” citerede professor Bao Xianwen fra ”Ocean Universitet of China” i Qingdao for at sige: ''Det må have noget at gøre med ændringer i miljøet, men vi er ikke videnskabeligt sikre på årsagen.''

Algerne er ikke giftige eller skadelige for vandkvaliteten, men fører til ekstrem uligevægt i de maritime økosystemer ved at indoptage store mængder ilt og skabe hydrogensulfid.

Source: AFP

Kommentar:
[Med så megen forurening må vi hellere leve "In an yellow submarine"]

Der er tegn på massive regionale miljøkatastrofer overalt. At Det Gule Hav bliver grønt er kun ét af dem.

Matt 16:2-3:
”Men han sagde til dem: »Ved aftenstid siger I: Det bliver godt vejr i morgen, for himlen er rød, og om morgenen siger I: Det bliver dårligt vejr i dag, for himlen er rød og truende. Himlens udseende forstår I at tyde, men tidernes tegn kan I ikke tyde.”

Jesus Messias lovede os tegn, som ville fortælle os, når Hans genkomst nærmer sig. Derfor bør alle Evangeliske Kristne ´springe af glæde og råbe "Hallelluja".

De ikke-troendes ansigter bliver grønne, når de ser vor glæde, selvom tingene synes at gå frygtelig galt. De forstår ikke, at Jorden kun er et midlertidigt skaberværk, som vil blive ødelagt.

Også i Herligheds-teologiens lejr vil der være vrede mod dem, der siger, at menneskeheden skal stå overfor nød og ødelæggelse. Det er ikke det, deres falske præster siger. De mener, at vi skal gå fra sejr til sejr samt en salvelse af finansielle velsignelser.

Alle, der glæde sig over det faktum, at evigheden i Himmeriget er nær, vil blive forfulgt, da menneskeheden ønsker at sætte deres lid til kødet og fortsætte deres liv i synd og nydelse.

Når problemer kommer, vil de alle gå i panik. Og midt i dette kaos vil de forbande Gud for de katastrofer, der er kommet over dem, og nægte at omvende sig fra deres bedrageriske vej.

Hvis du er en af dem, så omvend dig, før det bliver for sent.