01.07.2013

Obamas NSA spionerede på EU-institutionerne.

Fra News that matters.
1. juli 2013.

NSA brugte skjult mikrofon, telefon-aflytning og cyber-overvågning af EU-institutionerne i Washington D.C., New York og Bruxelles.

Ifølge en rapport i det Tyske nyhedsmagasin, ”Der Spiegel”, aflyttede ”US National Security Agency” institutioner i Den Europæiske Union. Bladet citerede dokumenter, leveret af whistleblower Edward Snowden.

Den rapport, som ”Der Spiegel” offentliggjorde i sin online-udgave lørdag, siger, at NSA brugte skjult mikrofon, telefon-aflytning og cyber-overvågning til at indhente oplysninger fra EU-institutionerne i Washington D.C., New York og Bruxelles.

Edward Snowden, en tidligere NSA-operatør, der for nyligt lækkede klassificerede dokumenter om NSA’s program til overvågning af de Amerikanske borgere, fremlagde de dokumenter, som bladet citerer i sin rapport.

Dokumenterne, som er markerede som ”Tophemmelige” og er daterede september 2010, nævner specifikt EU som et "mål" for overvågning. NSA har tilsyneladende haft adgang til telefonsamtaler, computer-dokumenter og e-mails.

Source: Dw.de

Kommentar:
Bill Clinton blev anklaget for ikke at indrømme at have haft sex med en ansat i Det Hvide Hus.

Hvornår vil Barack Hussein Obama blive anklaget og fjernet fra Det Hvide Hus?

Indien har lige overhalet Japan med hensyn til antal "smart-phones". De gør myndighederne i Indien i stand til at "overvåge" alle Indere, ligesom NSA overvåger alle, hvis Obama mener, at de kan være involveret i "planlægning af terrorisme" mod USA.

Nu også EU.

Sandheden er smertefuld. De fleste mennesker er ligeglade. De er afhængige af info-underholdning fra medierne. I går så jeg en familie på en Indisk restaurant. Alle berørte skærmen på deres telefoner, som ikke længere er "telefoner", men spionværktøjer. Inderne kommunikerede knapt nok med hinanden. De var på nettet.

Meget få tænker over det, de laver, og hvordan de giver regeringen mulighed for fuldt at overvåge alt, hvad de gør, selv at kortlægge deres tanker, og med hvem de deler deres ideer.

Sådan er det ondes karakter. Sådan er aktiviteten blandt mennesker, der er levende døde. Guds ånd hersker simpelthen ikke i deres hjerte, så Han kan advarer dem om, at de er begyndt at tjene Dyret.

Dyrets mærke er stadig i "telefonen". Men en telefon kan være i uorden, løbe tør for batterikapacitet eller simpelthen blive stjålet.

Da mange har accepteret at have deres bankkonti tilgængelig på deres telefon, vil bankerne snart opdage den enorme sikkerhedsrisiko. Bankerne vil "pludselig" advare offentligheden, og fremme den ultimative løsning: At putte banken ind under din hud - lade meddelelses-enheden sætte på håndens eller pandens hud. En "super mikro-chip" vil gøre det fornødne - sikkert og sundt.

Er du et af de mennesker, der ikke har nogen anelse om, hvad der foregår?

Åbn din Bibel og læs om Dyrets mærke. Uden adgang til elektroniske penge vil du snart ikke være i stand til at købe eller sælge. Og regeringen vil ikke kun kunne læse dine tanker, de vil fodre dig med, hvad du skal tænke og gøre.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Råd advarer mod cpr-numre
26-06-2013: Danmark har brug for en afløser til cpr-nummeret til identifikation, skriver Rådet for Digital Sikkerhed i sin årsberetning.