14.07.2013

Som det var i Lots dage.

Fra Endtimeheadlines/
13. juli 2013.

Nu ønsker gay-agendaen at diktere hvilke film, du ser.

Homoseksuelle aktivister råber højere end nogensinde om alt, bl.a. hvordan lærere beskriver ægteskabet i film fra Hollywood, hvis det går imod deres homoseksuelle dagsorden. De er blevet opmuntret af den seneste højesteretsdom, der skød forsvaret for ”Marriage Act” ned.

Det er ikke noget nyt, men sidstnævnte er blot ét eksempel på, hvad vi kan forvente at se – og se mere af – når radikal homoseksuel aktivisme søger at udøve sit mindretalsvælde på alle områder i samfundet.

Der var tumult over skuespiller Alec Baldwin’s udbrud på nettet om, at boykot af Harrison Fords seneste film, ”Ender's Game”, ville være absurd. Gay-rettigheds-aktivisterne har sigtet efter ”Ender's Game”, og krævet en boykot, fordi science-fiction-forfatteren, Orson Scott Card, ikke støtter homoseksuelle ægteskaber.

Det ser ud til, at de radikale homoseksuelle aktivister gør en undtagelse med Card, der sidder i bestyrelsen for ”National Organization for Marriage” (NOM), som blev født i et forsøg på at bekæmpe Proposition 8 lovgivningen, der forbyder homoseksuelle ægteskaber i Californien. More