18.07.2013

Storbritannien forbereder sig til krig mod Syrien.

Fra Endtimeheadlines/
18. juli 2013.

Den afgående leder af de væbnede styrker advarer i dag om, at Storbritannien må være parat til at "gå i krig", hvis de ønsker at begrænse det Syriske regime ved at iværksætte flyveforbudszoner og bevæbne oprørerne. I et interview med ”The Daily Telegraph” sagde General Sir David Richards, at "hvis man vil have væsentlig indflydelse på det Syriske regimes beregninger, som nogle mennesker søger, "så må mål på jorden rammes".

Chefen for Forsvarsstaben påpeger også, at regeringen må afklare sit "politiske mål" i Syrien, før en sammenhængende militær-plan til behandling af Assad-regimet kan anbefales. Sidste måned tilkendegav David Cameron og Barack Obama, at de ville se på de militære metoder. efter der dukkede beviser op om, at det Syriske regime brugte kemiske våben mod landets borgere.

Men i de seneste dage synes Premierministerens begejstring for yderligere intervention at have aftaget, efter de private advarsler fra Sir David og Sir John Sawers, lederen af MI6, om konsekvenserne af at blive trukket yderligere ind i den Syriske borgerkrig. Sir David fratræder i dag som landets højest stående militære embedsmand, og i et interview med denne avis opstiller han sine bekymringer om kompleksiteten af situationen i Syrien. More