18.07.2013

UK har underskrevet 60 våbenkontrakter med Iran.

Fra News that matters.
18. juli 2013.

Det Forenede Kongerige har givet Ayatollahen militær elektronik, der er beskrevet som "udstyr, der benytter kryptografi".

Den Britiske regering har godkendt mere end 3.000 eksportlicenser for militærsalg til lande, som det mener, har et tvivlsomt omdømme med hensyn til menneskerettigheder, siger MPere.

”House of Commons Committees” for Våbeneksportkontrol siger. at værdien af de eksisterende eksportlicenser til de pågældende 27 lande overstiger12 milliarder £ .

Dette omfatter betydelige salg til Kina, Iran og Saudi-Arabien. Salg til Sri Lanka rejser "meget alvorlige spørgsmål", tilføjer rapporten.

Udvalgene består af fire valgkomiteer, der mødes og arbejder sammen om: Business, forsvaret, udenrigsanliggender og international udvikling.

Formanden, den Konservativ MP Sir John Stanley, sagde. han var forbavset over omfanget og værdien af licenserne.

For eksempel var der mere end 60 licenser til Iran, herunder komponenter til militær-elektronik og det, der beskrives som "udstyr, der benytter kryptografi".

Dette synes at være et generelt udtryk, der omfatter en bred vifte af udstyr, meget af det i telekommunikationssektoren.

Source: BBC

Kommentar:
Den ynkeligste form for levevis er hykleriet. Hvis du ikke ønsker at leve efter dine egne regler, så lad i det mindste være med at prædiker dem for andre.

At tale offentligt om "sanktioner mod Iran" er vigtigt, da den totalitære Islamiske Republik, Iran, ikke fortjener nogen støtte fra den civiliserede verden. Kun ved at svække dette regime, vil Iranerne måske kunne omstyrte denne ondskab.

Når man leverer militært udstyr til Ayatollahen, styrker man de onde kræfter. Og endnu værre - man hjælper sin egen nation til at synke ned i skidtet, når den handler hyklerisk.

Skam få den Konservative regering i UK. At give våben til det pre-nucleare Iran er ligesom at støtte Nazi-Tyskland med militært udstyr.