22.07.2013

Udveksling af Arabiske gangstere for "fredsforhandlinger."

Fra News that matters.
22. juli 2013.

Israel er det eneste civiliserede land, der skal fornægte sit juridiske system, hvis det ønsker "fredsforhandlinger". Et Amerikansk krav for at behage Araberne.

Turistminister Uzi Landau (Yisrael Beitenu) sagde til Ynet, at "det Israelske samtykke om at frigive fanger er en fejltagelse. Vi må lære af fortidens fejltagelser og ikke gøre nogen fagter, før forhandlingerne begynder."

Ifølge Landau: "Der er en Israelsk interesse i at forhandle, men løsladelse af fanger, bekymrer mig. Når man går ind i forhandlinger, må man vide, hvad dialogen handler om. Vi må lære af Amerikanerne, der ikke frigiver fanger og ikke frigiver mordere. Hvis nogen forventer, at vi skal meddele, at vi forlader regeringen, skal vedkommende ikke forvente det. Vi ved stadig ikke, hvad der ligger bag disse udsagn."

Forsvarsminister Moshe Ya'alon sagde, at forhandlinger er i Israelsk interesse. "Vi har udtrykt vor vilje til at forhandle straks, hvor som helst og uden forhåndsbetingelser. Vi insisterede på at gå ind i forhandlingerne uden forhåndsbetingelser, der omfatter de Palæstinensiske krav om bekendtgørelse af grænserne fra 1967, indefrysning af byggeri og løsladelse af fanger.”

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Hvordan ville den Amerikanske offentlighed reagere, hvis Obama løslod nogle dømte Russiske gangstere, før de tildeltes "handelsforhandlinger" med de Russiske myndigheder i Moskva? Og især, hvis de dømte Russere var brutale mordere, idømt årtiers fængsel i USA? Mit bedste gæt er, at Amerikanerne ville kræve deres Præsident fjernet fra sit embede og anklaget for højforræderi af vælgerne på Capitol Hill.

Men for Obama er det ikke noget problem at vanære retssystemet i Israel, den eneste civiliserede og retfærdige nation i Mellemøsten. Det er afstumpet hykleri og dobbeltmoral.

Salme 1:1-3.
”Lykkelig den, som ikke vandrer efter ugudeliges råd, som ikke går på synderes vej og ikke sidder blandt spottere, men har sin glæde ved Herrens lov og grunder på hans lov dag og nat. Han er som et træ, der er plantet ved bækken; det bærer frugt til rette tid, og dets blade visner ikke. Alt, hvad han gør, lykkes for ham.”

Naftali Bennet sagde det så korrekt: "Jeg nægter at frigive mordere, til gengæld for retten til at sidde i samme rum som Abu Mazen, alias Mahmoud Abbas".

Jeg håber og beder om, at Benjamin Netanyahu har mod til at fornægte Obamas accept af uretfærdighed, som selve grundlaget for "fredsforhandlingerne".