20.07.2013

Vatikanet tilbyder "afkortelse af skærsilden" via Pavens Twitter.

Fra News that matters.
18. juli 2013.

Den Pavelige domstol giver benådning for synder og siger, at angrende Katolikker kan få ”aflad” ved at følge World Youth Day på Twitter.

I sit seneste forsøg på at følge med tiden har Vatikanet bortgiftet en af sine ældste traditioner til de sociale medier ved at tilbyde "aflad" til de, der følger Pave Frans på Twitter.

Kirken giver aflad til de Katolikker, der tror, at de skal tilbringe en tid i Skærsilden, efter at de har skriftet og er blevet frikendt for deres synder.

Strafnedsættelserne fik et dårligt ry i Middelalderen, fordi skrupelløse gejstlige solgte dem for store summer penge. Men nu bliver aflad anvendt i det 21. århundrede.

Men en højtstående embedsmand fra Vatikanet advarede web-surfende Katolikker om, at aflad fortsat kræver en dosis gammeldags tro, og at Paradis ikke blot er et par museklik væk.

"Man kan ikke få aflad som at få en kop kaffe fra en automat," sagde ærkebiskop Claudio Maria Celli, leder af Det pavelige Råd for Social Kommunikation, til den Italienske avis ”Corriere della Sera.”

Aflad gives nu til dags til dem, der udfører forskellige opgaver - såsom at kravle op ad de Hellige Trapper i Rom (efter sigende bragt fra Pontius Pilatus’ hus, efter at Jesus havde forseglet dem før sin korsfæstelse), en bedrift, der tjener de troende til syv års afkortelse af tiden i Skærsilden.

Men deltagelse i arrangementer såsom den Katolske ”World Youth Day”, i Rio de Janeiro, et ugelangt arrangement, der starter den 22. juli, kan også give aflad.

Vatikanets hellige apostoliske forbedringshus, der tager sig af syndernes forladelse, er opmærksom på de troende, der ikke har råd til at flyve til Brasilien. De har udvidet dette privilegium til at omfatte dem, der følger arrangementets "ritualer og fromme øvelser" på tv, radio eller de sociale medier.

"Det omfatter at følge Twitter," sagde en kilde i forbedringshuset, med henvisning til Pave Frans’ Twitter-konto, som har samlet syv millioner tilhængere. "Men man skal følge begivenhederne ”live”. Det er ikke sådan, at man kan få aflad ved at chatte på internettet."

Source: The Guardian.co

Kommentar:
Når et menneske har taget sit sidste åndedrag, vil hans sjæl gå bort til den endelige dom. Den endelige dom vil være fra Gud Fader, Søn og Helligånd.

Når Paven ophøjer sig selv til dommer, bliver han større end Gud. Faktisk bliver han "gud", den "Hellige Fader". Selv om der var en plads som den Romersk-Katolske Skærsild, ville Paven ikke have magt til at rense nogen fra synd, eller afkorte tiden for den nødvendige rensning. En sådan påstand er et forbandet kætteri og en ren ugudelighed.

"Omvend jer, mens I stadig er i live. Giv jeres liv til Bibelens Jesus. Frelsen er for dem, der er i live og som overgiver sig til Kongernes Konges Herredømme. "Jesus i Skærsilden" er en dæmonisk fiktion."

Bemærk venligst dette bibelvers:

2 Kor 11:4:
”I finder jer jo kønt i, at der kommer nogen og prædiker en anden Jesus end ham, vi prædikede, og at I får en anden ånd end den, I fik, og et andet evangelium end det, I tog imod.”

Når du underordner dig Sandheden, vil Helligånden overbevise dig om, at ”Jesus ifølge Rom" er en kopi, baseret på religiøst svindel.

Mark 13:22:
”..for der skal fremstå falske kristus'er og falske profeter, og de skal gøre tegn og undere for om muligt at føre de udvalgte vild.”

Tilhængerne af Paven er vildførte. Hvis de ikke omvender sig, må de tilbringe evigheden i helvede.

Omvend dig eller gå fortabt.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Katolicisme og Islam: Bånd, der forener.