19.07.2013

Obama opfordrer Israel til at acceptere nederlag i 1967.

Fra News that matters.
19. juli 2013.

USA's Præsident opfordrer Netanyahu til at genstarte fredsforhandlingerne hurtigst muligt. "Palæstinensiske" kilder siger, at hvis der er enighed om grænserne, er spørgsmålet om bosættelserne ikke så presserende.

Beslutningen var at følge hovedet, ikke hjertet. Og hovedet siger, at det vigtigste ikke er, om opbygningen af bosættelserne vil blive fastfrosset eller ej og eventuelt hvorhenne, og heller ikke hvilke fanger, der vil blive løsladt og eventuelt hvor mange.

– Disse problemer kan løses senere. For Palæstinenserne er det vigtigste, at forhandlingerne vil blive afholdt på grundlag af linjerne fra 1967. Når det er aftalt – så vil betydningen af en opbygning af bosættelserne blive mindre og helt uvæsentlig," siger kilden.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Det, Barack Hussein Obama gør, er at forsøge at tvinge Israel til at acceptere et nederlag i 1967-krigen.

Accept af et nederlag skal gives 46 år efter, at Israel vandt krigen og befriede Golanhøjderne, Judæa, Samaria og Øst Jerusalem. Gaven er Obamas måde at ære sine forfædres tro på. De var tilhængere af Muhammed.

Dette krav fra Obama, EU og den Muslimske verden er virkelig unikt. Det har ingen rigtig parallel i moderne historie. Men der er en parallel, der er interessant - tænk hvis USA havde tvunget Frankrig, Rusland og Storbritannien til at acceptere "1939 linjerne" i Europa. Østrig måtte da levere landområder tilbage til taberen af krigen i 1939-1945, Tyskland. Det samme gælder den Tjekkiske Republik og Slovakiet. Også store dele af Polen skulle returneres til taberne af anden Verdenskrig.

Det ville være en måde at ære Nazismens "resultater" på, 67 år efter nederlaget. Men tænk så dum og fjollet en "fredsskabelse" det ville være. Virkelig satanisk.

Den Islamiske fremrykning under Israels Uafhængighedskrig i 1948 var en kriminel handling. Uretfærdigheden mod Israel blev ophævet i 1967, og det Jødiske land blev befriet. Araberne blev besejret, men nederlaget blev aldrig accepteret. Som i 1948 fortsatte hele den Muslimske verden at nægte at acceptere staten Israels sejr.

Det Obama og hans ”femte kolonne” gør, er på linje med Islams onde handlinger. De har tabt alle de krige, de har kastet Israel ud i, som et forsøg på at ødelægge det, Herren har gjort i vor generation - genoprettet staten Israel, på stedet for Messias’ andet komme - alt efter det profetiske ord.

Dommen fra Hans sæde i Zion er lige rundt om hjørnet.