18.08.2013

Breaking News fra Israel - uge 34.

Netanyahu: Vi vil skade dem, der skader os.
"Vi opererer på alle fronter, i nord og syd, for at beskytte borgerne i Israel mod disse angreb," sagde Premierminister Benyamin Netanyahu torsdag i kølvandet på, at en Katyusha-raketsalve blev affyret mod det nordvestlige Israel.
.
Område i nærheden af Al-Aqsa-Moskeen kollapser.
Et område nær Al-Aqsa-Moskeens vestlige mur i Jerusalem kollapsede sent tirsdag, rapporterede det Tyrkiske nyhedsbureau, Anadolu.
.
Netanyahu til FN i høst.
Statsminister Binyamin Netanyahu kunngjorde torsdag at han vil holde en tale i FN under generalforsamlingens åpning i september.
.
- Uten blod vil vi ikke få Palestina tilbake
En av Fatahs offisielle Facebook-profiler fortsetter å spy ut anti-israelsk og voldsglorifiserende propaganda, på tross av at bevegelsen sitter i forhandlinger med Israel.
.
Israel bomber mål i Libanon
Israel gengælder torsdagens raketangreb. Raketterne kom fra terrorister, lyder det.
.
Israelsk etterretning bekrefter Syrias bruk av gass
Israelsk etterretning sier de sitter med beviser som bekrefter at regimet i Damaskus tok i bruk kjemiske gasser. Tidligere forsvarsminister Shaul Mofaz ber USA og Vesten gripe inn.
.
Rakettangrep mot Nord-Israel
Israel ble angrepet med flere raketter fra Libanon torsdag ettermiddag. Rakettalarmen ble utløst i flere av de store byene i Nord-Israel.
.
Fire raketter affyret mod Israel
Sirener er gået i gang efter flere eksplosioner i det nordlige Israel. Hæren kender ikke årsagen endnu.
.
- Erdogan er Goebbels sin etterfølger
Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan hevder Israel står bak militærkuppet i Egypt. Israels tidligere utenriksminister Avigdor Lieberman svarer med å kalle ham “etterfølger av Goebbels”.
.
Kerry hjælper Araberne med at gøre Tel Aviv til det næste Damaskus.
John Kerry har set Damaskus bliver forvandlet til en ruin. Men alligevel lægger han pres på Israel, for at de skal acceptere den samme vej, idet han tager parti for Araberne, som endog massakrerer deres eget folk.
.
Israel nu – verdsligt set!
Planen bør på dette kritiske tidspunkt resultere i hurtige posteringer af historier på Facebook, Twitter og YouTube. Et fokus er, hurtigt at komme ud med de informationer og vinkler, som systematisk ignoreres af de dominerende internationale medier, der udøver en klar fordom mod den Jødiske stat.
.
”Det er terroristernes mål at ramme Israelske og Jødiske mål over hele verden” i de kommende uger.
Israelske og Jødiske mål over hele verden vil sandsynligvis blive opsøgt af terroristiske organisationer i de kommende uger, advarede den Israelske regerings Terrorbekæmpelsesbureau i en påfaldende kraftig tone mandag, idet de oplistede snesevis af lande, hvor man sagde, at der var "konkrete" indikationer på en terrortrussel.
 .
Israel urges Europe, U.S. to support Egypt
JERUSALEM, Aug. 19 (UPI) -- Israel will intensify efforts this week, urging Europe and the United States to back the interim Egyptian government and army, a senior Israeli official said.
.
Egypt sviker jødene – dømmes nok en gang
Igjen spiller Egypt en sentral rolle i jødenes liv som den største makt i araberverdenen – makten som hadde inngått fredsavtale med jødene (A. Sadat), men som de igjen svikefullt har sviktet flere ganger.
.
FN’s generalsekretær indrømmer antiisraelsk stemning i FN
Generalsekretær Ban Ki-moon var på besøg i Jerusalem. Ud over møderne med de israelske ledere deltog han også i et møde med en gruppe israelske studerende i FN-hovedkvarteret i Jerusalem.
.
Nationerne er rådvilde.
Ustabiliteten i Mellemøsten giver krusninger rundt om i verden.
-------------------------------------------------------------------------