18.08.2013

Nationerne er rådvilde.

Fra Endtimeheadlines/
18. august 2013.

Ustabiliteten i Mellemøsten giver krusninger rundt om i verden.

Den Syriske borgerkrig, potentialet for at den breder sig til Libanon, den mulige humanitære katastrofe på grund af strømmen af mere end en million flygtninge og fordrivelsen af en demokratisk valgt Præsident i Egypten, omend han er tilknyttet Det Muslimske Broderskab, udgør altsammen, ifølge en rapport fra Joseph Farah på G2 Bulletin, en alvorlig udfordring for sikkerheden i USA og dens allierede i Levanten. Disse allierede omfatter Jordan, Tyrkiet og Israel.

Ifølge en rapport fra Langley Efterretningsgruppens Netværk, Lignet, ”Medførte frembruddet af protesterne i det Arabiske forår i 2011 dynamiske ændringer til det politiske landskab i Mellemøsten og Nordafrika.”

"To og et halvt år senere fortsætter omvæltningerne med uformindsket styrke i Egypten og Syrien, og breder sig i hele regionen som en spiral, der er ude af kontrol," siger rapporten. Alene i den Syriske borgerkrig er mere end 100.000 mennesker blevet dræbt, og den siges at have udløst den værste humanitære krise siden folkemordet i Rwanda i 1994.

Ifølge Robert Serry, FN-udsending for fredsprocessen i Mellemøsten, bliver Syrien i stigende "grad til en regional - hvis ikke en global - slagmark.”

I Egypten har militærets fordrivelse af Præsident Mohamed Morsi efter kun et år i embedet opildnet Islamisterne i landet. Det Muslimske Broderskab har i særdeleshed truet med at skabe sin egen frie Egyptiske hær ligesom den frie Syriske hær, der gør modstand mod den Syriske regering.  More
------------------------------------------------------------------------------------------------------
 "Og når I hører om krig og oprør, så lad jer ikke skræmme. For det skal ske først, men enden er der ikke straks.«  Da sagde han til dem: »Folk skal rejse sig imod folk, og land imod land." Luk 21:9-10.