19.08.2013

Døende delfiner et tegn på en døende verden.

Fra News that matters
19. august 2013.

Siden sidste måned er snesevis af delfiner skyllet op på Atlanterhavets strande, døende eller allerede døde. Marinebiologer er foruroligede.

Den føderale regering har klassificeret situation som en "episode med usædvanlig dødelighed" (UME), defineret som "et særlig betydeligt dødsfald i havpattedyrsbestanden", "der kræver omgående reaktion."

Massedødsfald blandt dyr sker ofte. Hidtil er der blot i år døet 600 søkøer i Florida og mindst 362 søløver i Californien. Men trods færre dødsfald hidtil har de butnæsede delfiners opsigtsvækkende død fundet vej til flere overskrifter. Måske er det, fordi de tilhører pattedyrsfamilien — de kalder på hinanden, har "den længste ægte hukommelse" hos dyr (paywall), er selvbevidste, efterligner mennesker, og listen fortsætter.

"Delfiner er i frontlinjen, når det gælder sundhed i verdenshavene" siger Matt Huelsenbeck, en havbiolog ved nonprofitorganisationen, Oceana. Delfiner er "de øverste rovdyr — alt risler igennem dem... De er vigtigere end det, en masse forskning afmærker om, hvad der foregår."

Source: qz.com

Kommentar:
Jesus sagde, at vi vil få en ny himmel og en ny jord. Alt det, der findes, vil forgå.

Luk 21:33:
”Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldrig forgå.”

Den dag, dødelige og syndige mennesker udtænkte atombomben, afspejler, at nogen vidste, at jorden er dødsdømt. Et nukleart holocaust kan udslette den menneskelige race. De lever i et uværdigt og selvdestruktivt oprør imod Gud den Almægtige.

Jeg ved ikke, om børn i dag får undervisning i skolerne om menneskehedens vanvid. De får snarere fortalt, at humanismen er vejen til "fred og vellevned".

2 Peter 3:13:
“Men efter hans løfte venter vi nye himle og en ny jord, hvor retfærdighed bor.”

Det massive dyredødsfald, vi nu ser på hele kloden, er Bibelsk. I Åbenbaringsbogen bliver denne menneskeliggjorte katastrofe forklaret.

Åb 16:3:
”Den anden engel hældte sin skål ud over havet, og det blev til blod som fra en død, og alle levende væsener i havet døde.”

Mennesket kan ikke frelse sig selv. Det skal reddes og frelses. Der er kun én løsning. Guds Søn har betalt straffen for alle menneskets tåbeligheder og synder. Hvis du overgiver dig til Ham, vil Han frelse dig. Hvis du afviser Ham, vil du dø i dine synder.

Joh 8:24:
”Derfor sagde jeg til jer: I skal dø i jeres synder. For hvis I ikke tror, at jeg er den, jeg er, skal I dø i jeres synder.«

Vær vis. Åbn din Bibel, og tag imod Jesus Kristus som Herre.
Amen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Selv naturen sørger…