06.08.2013

En aktivist i Canada kræver skydning af Jerusalems Jøder.

Fra Endtimeheadlines/
5. august 2013.

TORONTO (JTA) — En Palæstinensisk gruppeleder i Toronto sagde, at Israelerne kun skal have en advarsel på to minutter, før de bliver skudt.

Idet han henvendte sig til stævnedeltagerne på den årlige Al-Quds-dag i lørdags, efterspurgte Elias Hazineh, den tidligere direktør for Palestine House i en forstad til Toronto, "et ultimatum" til Israelerne: "I er nødt til at forlade Jerusalem. I er nødt til at forlade Palæstina.

"Vi siger, kom ud, eller I er døde! Vi giver dem to minutter, og derefter begynder vi at skyde. Og det er det eneste, de forstår," sagde Hazineh til bifald fra en flok på ca. 400. Det årlige stævne fandt sted i en park i nærheden af bebyggelserne i Ontario’s hovedstad.

Sidste uge gav den lovgivende forsamling for hæren afslag på, at de kunne holde stævnet i selve bebyggelses-terrænet. Det skete "af sikkerhedsmæssige grunde." Dette træk mødte bifald fra de Jødiske grupper, som har overvåget tidligere Al-Quds-stævner i Toronto. More
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bed om, at det ikke skal ske om vinteren.  For de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme.  Og hvis Herren ikke afkortede de dage, blev intet menneske frelst; men for de udvalgtes skyld, dem som han har udvalgt sig, har han afkortet de dage." Mark 13:18-20.