06.08.2013

Hvad er terrorvarslingen foranlediget af?

Fra Endtimeheadlines/
5. august 2013.

Terror-alert foranlediget af formodede selvmordsbombere med implanterede sprængstoffer.
Obama-administrationen fortsatte mandag den 5. august med at prøve at imponere Amerika og resten af Verden med, at dens vidtrækkende og stadig igangværende terror-alert på tværs af en række Muslimske lande er seriøs og troværdig.

Medlemmerne af Repræsentanternes Hus og Senatets Efterretningstjeneste - såvel Demokrater som Republikanere – støtter fuldt ud Det Hvide Hus og siger, at den snak, der i de seneste to uger er blevet opfanget, overgår alt andet i det seneste årti.

Embedsmænd i US er begyndt at frigive klumper af oplysninger om truslens karakter. Ifølge en højt placeret US-embedsmand fokuserer bekymringen på den mulighed, at terrorister transporterer eksplosive aggregater, der er implanteret i deres egne kroppe.

Kilder fra Debkafile's terrorbekæmpelse tilføjer, at plastiske sprængstoffer i kroppen - uden metal-komponenter - hos en vordende selvmordsbomber ikke kan måles af et standard-screening-udstyr som det, der anvendes i de fleste internationale lufthavne.

Der har i nogle år været mistanke om, at læger og kirurger i Yemen, som er i tjeneste hos Al Qaeda på den Arabiske halvø, eksperimenterer med at implanterer plastisk sprængstof i kroppen på selvmordsbombere eller endog på dyr. Ifølge den Vestlige terrorbekæmpelse vil kirurgen åbne bughulen og implantere sprængladningen blandt bombemandens indre organer. More
--------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Tøj dyppet i sprængstof kan blive nyt terrorvåben
Læs desuden især: Washington DC hjælper al-Qaeda med nødvendig omtale.