28.08.2013

"Fagre ny verden" - III.

Google investerer i avancerede krigsrobotter
Internetgiganten har købt producenten bag særdeles opsigtsvækkende robotter.
.
Scientist create 'robotic sperm' to help with fertilisation and drug delivery
The sperm's tail acts like a tiny outboard motor inside a metal nanotube; the resulting biobot could be used to deliver drugs and guide sperm to the egg.
.
Google vil have mikrofoner i dit loft og mikrochips i dit hoved.
Den ledende ingeniør hos Google, Scott Huffman, siger, at mennesker inden for fem år vil have mikrofoner, knyttet til deres loft og mikrochips indlejret i deres hjerner for at udføre hurtigere internet-søgninger.
.
Nu kommer den flyvende pakkepost
I fremtiden skal droner bringe de varer hjem til dig, som du har bestilt over internettet. Det er i hvert fald ideen fra Amazon, der er verdens største onlinemarked.
.
Nu kan du kun blive gift på nettet
Hvis du er til papir, er det nu, du skal skynde dig, hvis du vil giftes, anmelde rotter, ansøge om pas eller melde din cykel stjålet. Fra 1. december er de gøremål nemlig en del af de 29 områder, som udelukkende kan foregå ved digital selvbetjening over internet.
.
Biometriske pas vil være udbredte i 2015.
”Biometriske pas til udenlandsrejser, der omfatter en digital registrering af indehaverens fingeraftryk, vil i stor målestok blive udstedt fra begyndelsen af 2015”, sagde lederen af Federal Migration Service, Konstantin Romodanovsky, onsdag.
.
Kravene om evig forandring fører til stress
Moderne arbejdskultur med fokus på den enkeltes potentiale for vækst, fleksibilitet og udvikling får mennesker til at søge noget blivende, mens de råd, mange selvhjælpsbøger giver mod stress, kan være med til at udbrede stress.
.
Sådan kan stemmestyring ændre alt ved vores it.
Vi har kun set den spæde start på noget stort med stemmestyring på smartphones. De løsninger, forbrugere nu er ved at vænne sig til, kan bane vejen for en helt ny type it-løsninger.
.
Kreditkort-selskaber øjner ny global betalingsstandard.
MasterCard, Visa og American Express er gået sammen for at skabe en ny digital betalings-teknologi. Selskaberne siger, at deres foreslåede norm vil øge sikkerheden for betalinger via websider og mobile produkter, ved hjælp af en digital "polet”.
.
Flere robotter til ældre skal skaffe milliarder
Ældre skal have spiserobotter og vasketoiletter, mener regeringen og kommunerne.
.
Sony Xperia Z1: Smartphone og superkamera
Til de, der ikke er klar over det, så er Xperia Z1 en smartphone, og Sony lover, at den interaktive oplevelse er blevet mærkbart forbederet, når man iøvrigt kigger på den fem tommer store skærm med full HD.
.
Samsung Galaxy Gear: Armbåndsur med smartphone?
Tal i telefon med dit armbåndsur, som den agent du er. Er det et armbåndsur, eller er det en smartphone? Ifølge Samsung selv så er den nye Samsung Galaxy Gear lidt af hvert: Den kan vise klokken, den har en skærm, den kan køre et begrænset udvalg af app´s, og så har den et lille kamera.
.
Ny genteknologi gør det muligt at få barn med sig selv
En japansk forsker har via et forsøg med mus vist, at det i princippet kan lade sig gøre at avle børn med sig selv. Udviklingen rejser langsigtede, etiske spørgsmål, siger formanden for Det Etiske Råd.
--------------------------------------------------------------------------------
Tilgang fra: http://nyhedssider.blogspot.dk/