02.08.2013

Hær forbyder soldater at læse om NSA.

Fra Endtimeheadlines/
1. august 2013.

Den Amerikanske hær har beordret sit personale til ikke at gå ind på de seneste posteringer på hjemmesiden i den britiske avis ”The Guardian” for at læse de afsløringer, der er givet til deres reportere, da de indeholder et "TOP SECRET diasshow."

Den e-mail, som WND har modtaget fra en kilde i ”Department of Defense”, var rettet mod et par hundrede militære og civile, der arbejder for DOD. Kilden beder om anonymitet.

"Hvis du går ind på hjemmesiden med nyheder i ”The Guardian”, som har et TOP SECRET diasshow på forsiden, vil du blive markeret," siger skribenten fra den 304. MIBN – bataljonen for den militære efterretningstjeneste.

"Hvis en person ikke får denne e-mail, så informer ham om, at denne hjemmeside ligger udenfor det tilladte," stod der i e-mailen.

"Hvis nogen har besøgt denne side i dag og klikket på et diasshow fra et NSA-program, så informer mig venligst straks. Det er meget lettere at fixe et problem, før det bliver et problem. Senere bliver det en katastrofe."

Efter de foreløbige lækager i den højt klassificerede dias i ”The Guardian” - baseret på interviews og filer, som den tidligere NSA-operatør, Edward Snowden, har givet sin reporter - informerede Pentagon alt militært personel om ikke at gå ind på hjemmesiden på de militære kontores computere, selv om NSA-informationerne er offentligt tilgængelige. More