02.08.2013

Obamas løfte til Israel.

Fra Endtimeheadlines/
2. august 2013.

Obama sværger at skride til handling imod Iran for "splittelse af Israel."

En sikkerhedskilde fortalte Arutz Sheva, at USA's præsident, Barack Obama, har givet Premierminister Benyamin Netanyahu løfte om at gribe ind i den Iranske atomtrussel "indenfor de nærmeste måneder", til gengæld for, at Israel har fornyet "fredsforhandlingerne" med den Palæstinensiske myndighed (PA).

Kilden sagde dog, at Obama ikke er nået til en specifik aftale med Netanyahu, men kun gav ham et generelt tilsagn. Kilden tilføjede, at det ikke var klart, om tilsagnet var givet i bytte for den kendsgerning, at der afholdes forhandlinger mellem Israel og PA, eller om det var betinget af en succes.

Netanyahu's frigivelse af terrorist-mordere fra Israelske fængsler synes at stamme fra den samme aftale. Forsvarsminister Moshe Yaalon syntes at antyder dette, da han i mandags sagde: "Måske vil de strategiske overvejelser, der stod bag beslutningen om at løslade de Palæstinensiske fanger, en dag blive afsløret." More
------------------------------------------------------------------------------------------------
"Sine fædres guder giver han ikke agt på, ej heller kvindernes yndlingsgud eller nogen gud overhovedet; men han gør sig stor over for dem alle.  I stedet ærer han Fæstningernes Gud; en gud, hans fædre ikke kendte, ærer han med guld, sølv, ædelstene og kostbarheder.  En fremmed guds folk gør han til forsvarere for sine fæstninger, og dem, han anerkender, overøser han med æresbevisninger, giver dem herredømme over mange og tildeler dem jord som belønning." Dan 11:37-39.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Da Daniel skrev dette, var Hebræernes Gud kendt af alle Jøder og Arabere. Den nye tidsalders "gud", "allah", var ukendt. En udenlandsk "gud" - samt hans tilhængere - byggede sit tempel i Mekka mere end 1.000 år senere.
 
Den gode nyhed er, at det onde, UN-sponsorerede regime vil blive kortvarigt. Det sidste lovløshedens menneske, en falsk messias, vil blive dræbt ved Herren Jesu, Guds Søns prægtige genkomst.
 
Skrevet af Ivar.