04.08.2013

Irans nye president kaller Israel "Satans bolig"

Fra Odetogisrael.no/
4. august 2013.

Hasan Rouhani vant den 14. juni iår valget som ny president etter Mahmoud Ahmadinejad. Flere statsledere har betegnet Rouhani som mer moderat enn Ahmadinejad. Men han viste seg ved innsettelsen å være "en ulv i fåreklær."

Den tidligere presidenten i Iran, Mahmoud Ahmadinejad, sa i sin avskjedstale ifølge Agence France Presse, under et antisemittisk rally i Teheran sist fredag, at den zionistiske staten Israel må fjernes fra verdenskartet. Samtidig advarte avtroppende president Ahmadinejad ​​Israel om en regional storm som var på vei for å fjerne den jødiske zionistiske staten, for Israel har ingen plass i denne regionen.

Ahmadinejad har også tidligere benektet at et Holocaust har funnet sted, men påstår at det kun er et jødisk løgnaktig påfunn.

Flere statsledere har betegnet den nyinnsatte presidenten i Iran, Hasan Rouhani, som mer moderat enn Ahmadinejad. Men han viste seg ved innsettelsen å være "en ulv i fåreklær." Rouhani sa i sin innsettelsestale at den jødiske staten var en "kreftsvulst for den muslimske verden, og dette såret må snarest mulig bli fjernet."

Hasan Rouhani uttalelser om Israel viser at han er like full av hat mot Israel som sin forgjenger, Mahmoud Ahmadinejad, og heller ikke mindre uhemmet i å uttrykke dette.