24.08.2013

Iransk Kristen fængslet for distribution af Evangeliet.

Fra Endtimeheadlines/
22. august 2013.

En Iraner, der har konvertere fra Islam til Kristendom, er blevet idømt ti års fængsel for at missionere, rapporterer det Kristne Nyhedsnetværk, Agenzia Fides.

Manden, Mohammed-Hadi "Mostafa" Bordbar, blev officielt anklaget for "forbrydelser mod statens sikkerhed."

Bordbar havde tidligere fået kriminalitetsanklager for at have omvendt sig til Kristendom. Han blev fundet skyldig i "frafald", men blev ikke fængslet. Hans seneste anholdelse fandt sted i december 2012, hvor han blev taget i forvaring efter en politirazzia i hans hjem, som havde været brugt til Kristne bedemøder.

Myndighederne fandt tusindvis af kopier af det Kristne Evangelium, som Bordbar havde uddelt i et forsøg på at overbevise andre om, at de skulle slutte sig til ham og blive Kristne.

Rapporten bemærkede også en relateret dom, hvor Ebrahim Firouzi, en Iransk Kristen, var blevet dømt til et års fængsel og to år i eksil for Evangelisation "og uddeling af Bibler... i opposition mod regimet i den Islamiske Republik, Iran." More
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Arabiske Bibler er blevet forfalsket for at behage Muslimske konvertitter.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Men før alt dette sker, vil man lægge hånd på jer og forfølge jer, udlevere jer til synagogerne og kaste jer i fængsel, og I vil blive ført frem for konger og statholdere på grund af mit navn.  Det vil give jer lejlighed til at aflægge vidnesbyrd. Læg jer så på sinde, at I ikke skal forberede jer på, hvordan I skal forsvare jer, for jeg vil give jer mund og mæle og en visdom, som ingen af jeres modstandere vil kunne modstå eller modsige. I vil blive udleveret, selv af forældre og brødre, slægtninge og venner, og nogle af jer skal de få dømt til døden, og I skal hades af alle på grund af mit navn. Men ikke et hår på jeres hoved skal gå tabt. Ved at holde ud skal I vinde jeres liv." Luk 21:12-19.