24.08.2013

Al-Qaeda lover at 'ændre historiens ansigt.'

Fra Endtimeheadlines/
23. august 2013.

Ifølge Reuters var det et løfte fra Al-Qaeda om at udføre et angreb, der ville "ændre historiens ansigt", der stod bag denne måneds lukninger af Vestlige ambassader. Det afslørede Yemens Præsident fredag.

I den første offentliggørelse fra en regeringsleder om detaljerne vedrørende det aflyttede opkald, der medførte USA’s alarm, sagde Præsident Abd-Rabbu Mansour Hadi, at Nasser al-Wuhayshi, leder af Al-Qaeda på den Arabiske halvø, havde afgivet et løfte til al-Qaedas leder, Ayman al-Zawahiri, den 29. juli.

Mange Amerikanske og andre Vestlige diplomatiske missioner i Mellemøsten, Afrika og Asien lukkede midlertidigt som en sikkerhedsforanstaltning. Wuhayshi talte i telefon med Zawahiri, der menes at have base i Pakistan, mens han deltog i et møde med 20 Al-Qaeda-ledere i provinsen Maarib i Yemen, sagde Hadi.

"Da jeg var i Washington, fortalte Amerikanerne os, at de havde opfanget et opkald mellem Ayman al-Zawahiri og Wuhayshi, hvor Wuhayshi sagde til Zawahiri, at de ville gennemføre et angreb, som ville ændre historiens ansigt," sagde Præsidenten til nogle politielever i de bemærkninger, som det statslige TV sendte fredag. More