05.08.2013

Israel bør ikke stole på de Arabiske fejltagelser for at overleve.

Fra News that matters
5. august 2013.

Hvis Moses havde lagt spørgsmålet om Det Forjættede Land ud til folkeafstemning, ville vi stadig vandre rundt i Sinaj.

Af Dr. Haim Shine, Israel Hayom.
Her er nogle interessante overvejelser af denne læge fra en større Israelsk avis:

Der er plads til reelle bekymringer i disse dage med fredsforhandlinger. Jeg deler desværre ikke troen på, at Den Palæstinensiske Myndigheds Præsident, Mahmoud Abbas, og hans makkere vil gøre det beskidte arbejde for os ved at være stædige og afvise ethvert tilbud, for at sikre, at et nyt Amerikansk forsøg på at score en diplomatisk sejr på vores bekostning ender direkte i historiens skraldespand. Tidligere forsøg har krævet tunge, blodige dødstal.

Den Amerikanske motivation til at opnå et gennembrud er enorm, fordi deres Globale status er på et historisk lavt niveau. Abbas og hans venner kender udmærket det Israelske samfunds akilleshæl, takket være visse eksperter blandt os, der har været rådgivere for Palæstinenserne, imens der er grupper i det Israelske samfund, der forsøger at projektere et præg af svaghed og udmattelse.

Alle, der mener, at tanken om at afholde en folkeafstemning om eventuelle fremtidige fredsaftalen vil tjene som et stensikkert forsvar mod omfattende territoriale indrømmelser, tager dødeligt fejl.

Hvis Moses havde afholdt en folkeafstemning om, hvorvidt Israelitterne skulle indtage Det Forjættede Land efter 40 år i ørkenen, er jeg overbevist om, at de fleste, herunder lederne, ville have været glade for at blive i ørkenen og spise den mad, der kom ned fra himlen, uden at skulle arbejde for den, og nyde sikkerheden bag Guds skysøjle og ildsøjle.

Hvis Premierminister David Ben-Gurion havde afholdt en folkeafstemning om at udråbe oprettelsen af staten Israel vel vidende, at selve samme erklæring ville medføre dødsfald i tusindvis næste dag, havde de fleste sandsynligvis foretrukket at udsætte det.

Source: Israel Hayom

Kommentar:
Bibelen siger, at Gud kan skabe forvirring i fjendens lejr.

Men hvor længe vil Bibelens Gud dæmme op for afslutningen af det Israelske samfund?

Vi ved, at Gud har kaldet Jøderne hjem til Zion, og at Han vil rense dem fra synd og give dem et nyt hjerte.

Gud er sen til vrede. Men Han kan brænde af vrede og endog blive vred på sit eget udvalgte folk.

I de liberale sektorer i det Israelske samfund synes der stadig at være meget lidt interesse for at omvende sig. Størstedelen af de sekulære Jøder er ligeså kødelige og hedonistiske som de fleste mennesker i London og Paris. De har den samme dybe interesse for at lukke deres ører og hjerter for budskabet om frelse i Jesus alene.

1 Kong 18:20-21:
”Akab sendte bud rundt til alle israelitterne, og han kaldte profeterne sammen på Karmels bjerg. Da trådte Elias frem for hele folket og sagde: »Hvor længe vil I halte til begge sider? Hvis det er Herren, der er Gud, så følg ham; hvis det er Ba'al, så følg ham!« Men folket svarede ham ikke et ord.”

Der er mange lektier at lære af profeten Elias’ liv. En af dem er hans møde med mennesker, der ønskede at sidde på begge sider af bordet - lidt med Bibelens Gud, og en lille smule med Djævelen. Hvis du vil behage Israels Gud, er dette ikke muligt. Det vil være et fatalt bedrag.

Det Israelske samfund må vende sig bort fra deres dyrkelse af troen på Barack Hussein Obama, og vende sig til deres egen Gud - i det mindste, hvis de ønsker at undslippe dommen.