12.08.2013

Israel og EU er på vej mod handelskrig.

Fra News that matters
12. august 2013.

Som reaktion på de nye EU-retningslinjer om at boykotte bosættelserne vil Israel ikke underskrive yderligere aftaler med EU. Israel efterspørger en præcisering vedrørende de forventede begrænsninger.

[Foto: Den sidste kamp mellem Gud og mennesker vil finde sted på Zions Bjerge]

Premierminister Benjamin Netanyahu afgjorde torsdag på et kabinetsmøde, at Israel ikke vil underskrive flere aftaler med den Europæiske Union - f.eks. videnskabelige samarbejdsaftaler - på grund af de forventede EU-begrænsninger på bosættelserne.

Ved afslutningen af mødet sagde nogle statsembedsmænd, at EU’s beslutning i væsentlig grad skader en fornyelse af forhandlingerne med Palæstinenserne.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Den Europæiske Union (EU) har stort set udelukket sig selv som en neutral fredsmægler i Mellemøsten.

Med hensyn til Israel har den nye supermagt i Europa valgt side med Islam.

Det grundlæggende for EU’s udenrigspolitik over for den Jødiske stat er nu det politiske dokument, der er skabt i Saudi-Arabien - den såkaldte "Saudiske fredsplan."

Det er trist, at de fleste Europæere er så blinde for realiteterne, at de ikke gør oprør. Indoktrineringen er massiv. Den omfatter børnehaver, skoler, gymnasier og universiteter. Alle former for uddannelsesinstitutioner bliver bakket op af et medie, der står sammen mod Israel.

De fleste kirker i Europa er døde. De har ikke nogen viden om Israel. De prædiker ikke om Israel, lærer ikke om Israel og støtter naturligvis ikke det Jødiske folk med en eneste Euro.

Snart vil alle disse lovløse stå overfor dommen. Se, Løven af Juda vender snart tilbage.

Jesus af Nazareth er Messias.
--------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Menneskehedens igangværende kamp imod Gud.