12.08.2013

Jihadist-leder advarer USA: 'Islam er på vej.'

Fra Endtimeheadlines/
11. august 2013.

Under et radiointerview søndag sendte en repræsentant for al-Qaeda i Gaza en besked til USA: "Islam er på vej, og der er intet andet valg."

Synspunktet blev udtrykt af Abu Saqer, leder af Jihadiya Salafiya i Gaza-striben, da han talte i "Aaron Klein Investigative Radio" på New Yorks WABC Radio. Jihadiya Salafiya repræsenterer al-Qaida i Gaza-striben.

Sager anførte endvidere, at efter at have bekæmpet den Syriske Præsident, Bashar al-Assad, kunne de tusindvis af udenlandske Jihadister, der i øjeblikket befinder sig i Syrien, vende deres vrede mod dem, han kaldte de mange andre "fjender af Islam," herunder Israel og USA.

Sager sagde ikke, at udbredelsen af Islam i USA ville komme gennem vold. Han sagde om Amerika og Europa: "Islam er på vej, og der er intet andet valg.” ”Vi mener, at Islam vil komme, og at det er noget, som ingen kan undgå," sagde han. "Vi vil hejse det Islamiske flag ethvert sted på jorden, hvor der bor Muslimer, og vi vil jagte alle fjender af Islam, uanset hvor de er - selv i Vesten, i Europa og i USA." More
------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Og da Lammet brød det andet segl, hørte jeg det andet væsen sige: »Kom!« Og ud kom en anden, ildrød hest, og han, der sad på den, fik givet at tage freden fra jorden, så folk myrder hinanden. Og han fik givet et stort sværd." Åb 6:3-4.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Ny stormoské har rabiate forbindelser