08.08.2013

Klimarapport advarer om, at ekstreme vejrforhold nu er normalen.

Fra Endtimeheadlines/
8. august 2013.

Klimaforskere i USA siger, at ekstreme vejrforhold og opvarmning er den nye norm. Forskerne har frigivet deres årlige snapshot af verdens klima. Den udleder, at katastrofale vejrfænomener, som orkanen Sandy i USA og tørken og oversvømmelserne i Australien, Afrika og Sydamerika, vil blive hyppigere.

Rapporten oplister en række indikatorer, der viser en konstant opvarmet planet, hvor iskapper og gletsjere stadig er i aftagende, og sø- og land- temperaturerne bliver ved med at stige til rekordniveauer.

Sidste år var et rekordår for verdens klima, med nye ekstremer for vandstande, temperaturer, snedækning og smeltende is. Den Arktiske is nåede et rekordlavt niveau i 2012, og polar-regionen opvarmes dobbelt så hurtigt som resten af planeten, men med en positiv anmærkning ved den anden ende af verden. Klimaet i Antarktis forblev forholdsvis stabilt, og havets isdække satte en maksimum-rekord.

Rapporten er redigeret af forskere fra USA’s ”National Oceanic og Atmospheric Administration” (NOAA) og har bidrag af 384 forskere fra 52 lande. Den omfatter alle aspekter af planeten, fra havenes dyb til stratosfæren.

Snapshottet fandt verdens højeste niveau for drivhusgasser, frigivet ved afbrænding af fossile brændstoffer, sidste år. Sidste år var blandt top 10 på rekorden over globale land- og overflade-temperaturer, siden den moderne dataindsamling begyndte. More
-------------------------------------------------------------------------------------
"... og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen." Luk 21:25a.

"Og menneskene blev forbrændt af den voldsomme hede, og de spottede Guds navn, ham som har magten over disse plager; men omvende sig og give ham æren gjorde de ikke." Åb 16:9.