08.08.2013

Washington DC hjælper al-Qaeda med nødvendig omtale.

Fra News that matters
8. august 2013.

Al-Qaedas leder, Ayman al-Zawahiri, gav lederen af terrorgruppens Yemen-afdeling ordre til at udføre et angreb.

Dette ifølge aflyttede samtaler, der har ført til lukning af Amerikanske ambassader og en Global rejseadvarsel.

I en meddelelse gav Zawahiri, der havde succes med Osama bin Laden og engang var hans personlige sekretær, "klare ordrer" til Nasir al-Wuhayshi, grundlæggeren af al-Qaeda på den Arabiske halvø, om at iværksætte et angreb, siger en kilde.

Source: Washington Post

Kommentar:
Hvorfor fortier al-Qaeda denne påstand fra Washington DC?

Hvis al-Qaeda skulle sige noget, skulle det være "tak." Den nyeste NSA-kampagne har givet al-Qaeda en  tiltrængt reklame og for den Muslimske verden en opvisning af, at USA frygter denne organisations angrebs-kapacitet.

Hvis al-Qaeda ikke havde denne kapacitet, ville der være færre Muslimer, der var interesserede i at overføre friske penge til deres konti.

Hvis al-Qaeda ikke pønser på et angreb, er der ingen grund til at sige det til nogen. Det ville stoppe den friske strøm af kontanter.

Washington DC havde også brug for at skildre "fjenden" som farlig.

Dette er et forsøg på at give NSA en form for anerkendelse for deres "hårde arbejde", samt behovet for at fortsætte med at overvåge Global kommunikation.

Hvis "fjenden" var besejret, eller ikke længere var farlig, ville det være NSA, der var farlig for den Amerikanske befolkning, da den udspionerer alle "uden gyldig grund".

Så Washington DC synes igen at være al-Qaedas bedste promotor og ven.

De to synes at behøve hinanden til at skabe det kaos og den panik, der er nødvendig for at få den Globale "freds-skaber" løftet frem på den internationale scene. Dette vil blive den allersidste og endelige falske messias, som - forklarer Bibelen - vil være lovløshedens menneske.