23.08.2013

NSA planlagde at spionere på 250 millioner e-mails.

Fra News that matters
23. august 2013.

Den Amerikanske regering har indsamlet omkring 250 millioner e-mails-kommunikationer hvert år via et separat program.

[Foto: Præsten Rick Warren velsignede Obama, og kaldte ham en "kristen". Meget få var villige til at lytte til de tidlige whistleblowere, der afdækkede denne løgn]

Ifølge dokumenter, der blev frigivet onsdag, kan ”National Security Agency” utilsigtet have indsamlet så mange som 56.000 e-mails fra Amerikanere pr. år mellem 2008 og 2011. Det skete med et program, som en hemmelig Amerikansk domstol efterfølgende har sagt, kan have overtrådt Amerikansk lovgivning og forfatning.

De pågældende e-mails repræsenterer kun en lille bid af den elektroniske kommunikation, der er skovlet op rundt om i verden af NSA. De indsamler omkring 250 millioner e-mails-kommunikationer hvert år, og har med et særskilt program fanget og opbevaret optegnelser over millionvis af Amerikanske telefonopkald.

De dokumenter, der engang var klassificerede, blev frigivet af den Amerikanske efterretningstjeneste som en del af et hidtil uset forsøg fra Det Hvide Hus på at udglatte tumulten efter afsløringer fra den tidligere operatør, Edward Snowden, om omfanget af regeringens hemmelige overvågningsprogrammer.

Amerikanske myndigheder siger, at dokumenterne viser, at efterretningstjenestens indsamlingsprogrammer, hvor de uforvarende forstyrrer Amerikanernes privatliv, er fundet og rettet.

Men de synes også at rejse nye spørgsmål om ”National Security Agency’s” smugaflytning og det hemmelige opsyn via ”U.S. Foreign Intelligence Surveillance Court” (FISC).

"Retten er urolig, da regeringens afsløringer om NSA’s erhvervelse af Internet-transaktioner markerer det tredje tilfælde på mindre end tre år, hvor regeringen har fremlagt væsentligt urigtige oplysninger vedrørende omfanget af et større indsamlingsprogram," skrev dommer John Bates fra overvågningsdomstolen i et af de deklassificerede dokumenter.

Mere specifikt sagde Bates i en kendelse fra oktober 2011, at retten konkluderede, at den proces, der førte til en uretmæssig indsamling af titusinder af e-mails, "i nogle tilfælde var mangelfuld i lovmæssig og forfatningsmæssig forstand."

Source: Reuters

Kommentar:
Hvis jeg bliver røver, bliver jeg formentligt fanget af politiet og straffet efter en dom i en retssal. Spørgsmålet er så:

Vil nogen blive fængsel for disse cyber-forbrydelser?

Hvorfor sættes en whistleblower til 35 års fængsel, mens Barack Hussein Obama går fri?

Hvis man ikke anklager Obama, er det et knæfald for de totalitære kræfter og afslutningen på millionvis af folks tro på retssystemet i USA.

Hvilken slags hyrde er præsterne i USA - de mænd, der har fortalt os, at Barack Hussein Obama er en "Kristen"?

Joh 10:12-13:
”Den, der er daglejer og ikke er hyrde og ikke selv ejer fårene, ser ulven komme og lader fårene i stikken og flygter, og ulven går på rov iblandt dem og jager dem fra hinanden; for han er daglejer og er ligeglad med fårene.”
---------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Misbrug af Bibelens profetier og profetiernes død.