03.08.2013

"Smart"-målere.

Fra Endtimeheadlines/
3. august 2013.

Nyt lovforslag har til formål at gøre "smart"-målere obligatoriske for hele nationen.

Der er en skummel dagsorden undervejs, der tvinger os til en omstilling af alle standard-elmåler i USA til "Smart"-versionen, under dække af at fremme den vedvarende energis interesser. Og et af de nyeste eksempler på den Trojanske hests lovgivningspres for denne ildevarslende omformning er ”Smart Grid Advancement Act af 2013”, der blev introduceret af Repræsentant Jerry McNerney (D -Cal.) og medforfattet af Rep Matt Cartwright (D -Penn.), som ville tvinge forsyningsselskaberne over hele nationen til at omstille deres kunder til ”smart”-målere.

Det nye lovforslag ville, som anført i en nylig pressemeddelelse på Rep McNerney’s hjemmeside, kræve, at næsten alle forsyningsvirksomheder over hele nationen skulle indføre en såkaldt "Smart grid-teknologi," hvilket til gengæld ville kræve installation af smart-målere i kundernes hjem og i virksomhederne.

Smart-målere indeholder - som du måske allerede ved - trådløse kommunikations-komponenter, der ikke kun er alvorlige trusler mod menneskers sundhed, men også er enormt skadelige for privatlivets fred. More