03.08.2013

USA frygter Islamister under "fredsforhandlingerne" - lukker ambassader.

Fra News that matters
3. august 2013.

US State Department har udsendt en advarsel til globalt rejsende på grund af en uspecificeret al-Qaeda trussel.

I en erklæring sagde Departementet, at potentialet for et angreb var særlig stort i Mellemøsten og Nordafrika. Den kom kort efter, at USA meddelte, at næsten en snes ambassader og konsulater vil være lukket på søndag.

Advarslen udløber den 31. august 2013, siger Departementet. Den anbefaler, at U.S.-borgere, der rejser i udlandet, skal være årvågne.

"Aktuelle oplysninger tyder på, at al-Qaeda og tilknyttede organisationer fortsætter med at planlægge terrorangreb både i regionen og udenfor den, og at de måske fokuserer på at gennemføre angreb i perioden mellem nu og slutningen af august," siger erklæringen.

Advarslen gælder "potentialet for, at terrorister angriber offentlige transportsystemer og anden turistinfrastruktur".

Det Britiske Udenrigsministerium har i mellemtiden bekræftet, at den Britiske ambassade i Yemen er lukket søndag og mandag, som "en forebyggende foranstaltning".

Source: BBC

Kommentar:
Det slår mig, at de fleste mennesker på jorden ikke synes at have megen anelse om, hvad der foregår.

Den første Amerikanske Præsident, der erklærede "krig mod terror" fremover, var George W. Bush. Denne skændsel fandt sted den 1. maj 2003.

Efter Saddam Hussein var blevet taget til fange, følte Det Hvide Hus sig sikker på, at Irakerne og den Muslimske verden nu ville blive demokratier på Amerikansk vis, og at de ville ønske at gennemføre religionsfrihed og andre menneskerettigheder.

Det må have været temmelig chokerende for W. Bush at konstatere, at den sekteriske vold i Irak ikke kun fortsætter, den er i tiltagende. Den Amerikanske Præsidents inkompetence er blevet tydelig for alle, der er villige til at lytte og se.

For igen at kunne fodre Amerikanerne med håb om en bedre fremtid ændredes retorikken i Washington DC hurtigt.

Osama Bin Laden havde indtil 2001 været allieret med USA, og hjalp CIA med at bekæmpe den Russiske besættelse af Afghanistan. Da Saddam Hussein var blevet fanget og henrettet, var der behov for en ny "fjende af freden i verden".

Der ville helt sikkert blive fred, hvis lederen af al-Qaeda blev taget til fange. Den næste Amerikanske Præsident, der erklærede, at "fred i verden" var indenfor rækkevidde, var Barack Hussein Obama. Da Osama Bin Laden blev henrettet af det Amerikanske Secretservice i Pakistan, var Barack Hussein sikker på, at "moderat Islam" vil sejre, og vise sig som vinder. Osama Bin Laden blev myrdet den 2. maj 2011.

Da verden ikke har udviklet den ønskede "verdensfred", er der behov for en ny definition af fjenden. Denne gang er det Zionismen og de Jødiske bosættere i Judæa og Samaria. Ideologien hos Barack Hussein, Iran, Islamisk Jihad og Det Muslimske Broderskab er, at det er "Zionismen, der hindrer freden, så den må fjernes".

Bag alt dette står Satan. Er Israel borte, er der ingen Israels Gud, og ingen dom for alle dem, der angriber Israel eller er lunkne i deres syn på det Jødiske folk. Desværre for Satan og hans børn er Israels Gud levende og vågen.

Salme 121:4:
”Han, som bevarer Israel, falder ikke i søvn, han sover ikke.”

Den globale enighed om at presse Israel til at opgive Zionismen fører ind i menneskehedens største katastrofe siden syndfloden.

Den provokerer Gud til vrede og til at frembringe den endelige guddommelige dom, fremkomsten af den sidste og endelige Antikrist og Løven af Juda’s genkomst.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Frankrig lukker også ambassade i Mellemøsten
------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvis blot Israel ville vende sig til deres Gud og bønfalde Ham:
"Mellem forhallen og alteret skal præsterne, Herrens tjenere, græde og sige:
»Vær barmhjertig mod dit folk, Herre! Gør ikke din ejendom til spot, så folkeslagene håner den. Hvorfor skal man sige blandt folkene: Hvor er deres Gud?« Joel: 2:17

Herrens bønhørelse
"Da brænder Herren af nidkærhed for sit land, han skåner sit folk." Joel 2:18.