18.09.2013

De Jødiske bosættere vil kæmpe for deres land.

Fra News that matters
18. september 2013.

Højreorienterede MKere er begyndt at lægge pres på Netanyahu om ikke at afgive land til Palæstinenserne.

”Likud Beytenu” og ”Bayit Yehudi” opfordrede Premierministeren til at sige til USA’s Udenrigsminister Kerry, "At Israel ingen intentioner har om at vende tilbage til parametrene for Oslo-aftalerne eller at afgive mere af Israels hjemland."

Knessets højreorienterede medlemmer begyndte i søndags at lægge pres på Premierminister Benyamin Netanyahu, for at han skulle minimere antallet af de indrømmelser, han bemyndiger i de diplomatiske forhandlinger med PLO.

MKerne sagde, at de er bekymrede for, at den Amerikanske Udenrigsminister, John Kerry, vil presse Netanyahu til at gøre flere indrømmelser, og fandt det derfor nødvendigt at modvirke Kerrys krav med deres eget pres.

”Sig til Udenrigsministeren, at Israel ingen intentioner har om at vende tilbage til parametrene fra Oslo-aftalerne eller at afgive mere af Israels hjemland til Den Palæstinensiske Myndighed," skrev de.

Blandt MKerne var folk fra ”Likud Beytenu” og ”Bayit Yehudi”, herunder assisterende ministre: Ze'ev Elkin (Udenrigsministeriet), Tzipi Hotovely (Transport), Eli Ben-Dahan (Religiøs Service), Avraham Wortzman (Uddannelse) og Ophir Akunis (Knesset kontaktmand).

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Mange gange har jeg sagt: For enden af vejen vil det være de Zionistiske Jødiske bosættere mod resten. Alle nationer vil blive draget ind i Zion for at stå ansigt til ansigt med dommen.

Ikke alene vil det internationale samfund dæmonisere alle, som adlyder Israels Gud. Også inden for det Jødiske samfund vil folk støtte de Antikristelige kræfter, i et forsøg på at redde deres egne parker i byer som Tel Aviv og Haifa.

Spørgsmålet om Jødisk tilstedeværelse på Zions Bjerge er en test på, om du virkelig kender den sande Messias. En Messias, der er villig til at opsplitte det forjættede land, er en medløber.

Jesus af Nazareth er Messias. Vi kan ikke forvente nogen anden.