20.09.2013

Det Døde Hav bliver ædt op af jordfaldshuller.

Theextinctionprotocol/
20. september 2013.

Store kløfter ses i regionen med 1 ny om dagen.

Det Døde Hav tørrer ud med en utrolig hastighed og med enorme kløfter af tomrum i kølvandet. Disse kløfter ses i form af store, ødelæggende jordfaldshuller, der stiger i antal i hele regionen. Eksperter hævder, at de nu dannes med en hastighed på næsten ét om dagen, men man kan ikke vide, hvornår eller hvordan de vil dukke op.

Vurderingen i øjeblikkets tidskrifter tyder på, at der alene på den Israelske side nu er over 3.000 jordfaldshuller omkring Det Døde Hav. Dette skal sammenlignes med blot 40 i 1990, og at det første jordfaldshul optrådte i 1980erne.

Det Døde Hav strækker sig over mere end 60 miles gennem Israel, Vestbredden og Jordan. Dens vand er 10 gange mere saltholdigt end det nordlige Atlanterhav, fordi det ikke har noget udløb. Det betyder, at alle mineraler, der strømmer dertil, bliver der.

Stigningen i jordfaldshuller er direkte relateret til, at Det Døde Hav udtørrer med en hastighed på en meter om året.

Jordfaldshuller er dybest set skålformede funktioner, der dannes, når et tomrum under jorden skaber en forsænkning. Forsænkningen er resultatet af en reaktion mellem det ferskvand og saltvand, der findes under overfladen på et underjordiske niveau. Når ferskvandet opløser saltet, skaber det et tomrum, der forårsager, at landskabet omkring og over det pludselig bryder sammen.

I de seneste årtier er et stigende antal mennesker taget til Det Døde Hav, hvilket har forårsaget, at saltvandet tørrer ud. Dette efterlader mere frisk vand i området til at opløse saltet, så derfor dannes der flere hulrum. -Daily Mail
--------------------------------------------------------------------------------------
"Da nu alle disse ting må gå i opløsning, hvor helligt og gudfrygtigt bør I da ikke leve, mens I venter på, ja, fremskynder Guds dags komme, da himlene skal gå op i luer og elementerne komme i brand og smelte." 2 Pet 3:11-12.