20.09.2013

Putin: Syriens kemiske våben – et alternativ til Israels atomvåben.

Fra News that matters
20. september 2013.

Ruslands Præsident gentog Assads kommentarer, da han forklarede, hvorfor Syrien har udviklet kemiske våben; han sagde, at han ikke er 100 procent sikker på, at Damaskus råder over masseødelæggelsesvåben.

Den Russiske Præsident Vladimir Putin gentog torsdag den Syriske Præsident Bashar Assads kommentarer og antydede, at Damaskus’ kemiske våbenarsenal i virkeligheden er en reaktion på Israels påståede nukleare projekt.

Idet Putin talte til journalister i Rusland, bemærkede han, at Syriens kemiske våben er lavet som et "alternativ" til Israels atomvåben. "Israel er teknologisk overlegen og behøver ikke nukleare våben," sagde han.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Israel føler sig sat over i et hjørne, efter at Syrien har lovet at bortskaffe sine kemiske våben. I dag følger Iran trop, og lover ikke at udvikle atomvåben.

Det er interessant, at Rusland føler, at Israel er "teknologisk overlegen", og derfor ikke har brug for nukleare våben. Så hvis Libanon tilfældigvis får fingre i våben, der er bedre end Israels, må logikken være, at Israel nu må udvikle atomvåben.

Atomvåben er helt sikkert tegnet på teknologisk overlegenhed. Det er ikke et våben, man kan have, fordi en nation svigter teknologisk.

Jeg spekulerer på, hvornår Rusland vil afskaffe sine atomvåben? Vil Putin gøre det, fordi Rusland er mere teologisk avanceret end Nepal og Kirgisistan?

Siden 1973 har ingen Arabisk nation angrebet Israel. Jeg beder om, at Israel fortsat må nægte at bekræfte eller afkræfte, at den Jødiske stat har nukleare afskrækkelsesvåben. Det vil holde Araberne i skak.