17.09.2013

Halvdelen af oprørerne i Syrien er Jihadister.

Fra News that matters
17. september 2013.

Næsten halvdelen af oprørerne i Syrien er nu på linje med Jihadisterne eller de fundamentalistiske Islamiske grupper.

Dette ifølge en ny analyse af fraktionerne i landets borgerkrig.

Oppositionens styrker, der bekæmper Bashar al-Assads regime i Syrien, er nu på omkring 100.000 kæmpere, men efter mere end to år med kampe er de opsplittet i så mange som 1.000 grupper.

I den nye undersøgelse af ”IHS Jane's”, et konsulentfirma for forsvaret, skønnes det, at der er omkring 10.000 Jihadister – inklusiv udenlandske kæmpere – der kæmper for magtfulde fraktioner, som er forbundet med al-Qaeda.

Andre 30.000 til 35.000 er benhårde Islamister, der deler meget af Jihadisternes livssyn, men udelukkende fokuserer på den Syriske krig frem for en bredere international kamp.

Der er også mindst yderligere 30.000 moderate, der tilhører grupper, som har en Islamisk karakter, hvilket betyder, at kun et lille mindretal af oprørerne er knyttet til verdslige eller rent nationalistiske grupper.

Den nøgterne vurdering, som bliver offentliggjort senere i denne uge, passer med de Vestlige diplomaters skøn, at mindre end en tredjedel af de oppositionelle kræfter er "spiselige" for Storbritannien, mens Amerikanske udsendinge sætter tallet endnu lavere.

Source: Telegraph.co

Kommentar:
Obama og hans tilhængere hævder, at de Syriske oprørere er frihedskæmpere. Vi hørte den samme melodi i Libyen, og under det såkaldte "Arabiske forår" i Egypten.

Da Obama lovede at bombe Syrien, var det bare en ny gestus for at hjælpe hans Muslimske brødre. Den Islamiske bevægelse er træt af at blive regeret af en sekulære diktator. Hvis Islamisk Jihad skal kunne indtage Golanhøjderne, skal Basher al-Assads regime fjernes.

Sådan er det ondes karakter.

Er du en af dem, der støtter denne "frihedsbevægelse"?

Salm 64:2:
”Hør mig, Gud, når jeg klager, beskyt mit liv, når jeg frygter fjenden.”

Jesus vil vende tilbage til Zion og opslå sin domstrone der. Tag imod Ham, og undslip den kommende dom. Jesus tog din plads på korset. Han døde i dit sted, så din sjæl kan blive frelst.
Amen.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Rusland har fået beviserne: Oprørerne stod bag kemisk angreb