17.09.2013

Rapport: Israel stoppede produktionen af atomsprænghoveder i 2004.

Fra News that matters
16. september 2013.

Ifølge ”Bulletin of Atomic Scientists” ophørte Israel med sin nukleare udvikling i 2004 efter næsten 40 år med et nukleart program.

Israel har aldrig bekræftet eller benægtet atomvåben.

I den gennemgang af beholdningen af globale atomvåben, der blev offentliggjort i ”Bulletin of Atomic Scientists”, bemærkedes det, at antallet af Israels nukleare sprænghoveder, en fremstilling som systematisk har udviklet sig siden 1967, ikke er vokset siden 2004. De tilbageværende er 80 stk.

Gennemgangen er ledsaget af et diagram, der beregner de nukleare lagre i USA, Rusland, UK, Frankrig, Kina, Israel, Indien, Pakistan og Nordkorea siden 1945.

Ifølge diagrammet fra ”Bulletin of Atomic Scientists”, har Israels forløb været fra to sprænghoveder i 1967 og derefter to nye i gennemsnit om året, indtil man nåede 80 stk. i 2004. Israel ophørte derefter ifølge rapportberegningerne med videre forarbejdning.

I overensstemmelse med politikken for "nuklear uklarhed" har Israel aldrig bekræftet eller benægtet besiddelse af atomvåben.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Hvorfor har ingen legitim Arabisk hær angreb Israel siden 1973?

På grund af muligheden for, at Israel skulle forsvarer sig selv ved hjælp af atomvåben.

De Arabiske ledere kan man ikke have tillid til. Under Yom Kippur i 1973 stod Israel overfor total ødelæggelse på den helligste dag i Jødedommen. Selv de Israelske ledere troede, det var slut på den Zionistiske stat, hjemlandet for fire millioner Jøder.

Hvis en Pan-Arabisk hær angreb Israel i dag, ville vi måske se alle Arabiske storbyer blive reduceret til murbrokker og støv. Cairo, Damaskus og Beirut ville ophøre med at eksistere.

Satan ændrede taktik i 1973. PLO har fået til opgave at bruge terror mod Israel - at bruge folk på selvmordsmissioner til at sprænge Jødiske kvinder og børn i luften i et forsøg på at ødelægge Israel. Det mislykkedes.

Lad os bede for Israel, og stå op for det Jødiske folk. Lad os støtte den eneste nation i verden, hvor Jøderne er i flertal. Må Israel fortsat opleve fred og sikkerhed, og Araberne være uvidende om, hvilken form for militær afskrækkelse, Israel har i sit arsenal af dommedags-maskiner.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Israels kemiske og biologiske arsenal i søgelyset.