13.09.2013

Israel må tage ved lære af Yom Kippur-krigen.

Fra News that matters
13. september 2013.

"Vi kan kun regne med os selv, og opbygge en hær, der kan afskrække en hvilken som helst fjende."

Dette sagde Forsvarsminister Moshe Ya'alon:

"I den tåge, der dækker Mellemøsten, må vi indse, at vi kun kan regne med os selv, og opbygge en hær, der kan afskrække en hvilken som helst fjende," sagde Forsvarsminister Moshe Ya'alon onsdag, da Rusland efter sigende havde givet USA sin plan for placering af Syriens kemiske våbenarsenal under international kontrol.

Ya'alon talte ved en mindehøjtidelighed i Latrun for faldne soldater fra ”Armored Corps”, da han sagde: "Vi små have i baghovedet, at vore største fjender er arrogance, hovmod og undertrykkelse af tanker. Vi bør ikke blindt følge vort begær efter de advarselssignaler, der glimtede fra Yom Kippur-krigen."

Under krigen i 1973 fungerede Ya'alon som førstesergent ved de faldskærmstropper, der kæmpede på Sinai-fronten. Han tiltrådte reservestyrkerne ved udbruddet af krigen, bestod officerskurset og blev stabschef for IDF.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Den første lektie fra Yom Kippur-krigen er, at man aldrig skal stole på Arabere. Det angreb, der nedbrød Israel, blev iværksat på den helligste dag i Jødedommen.

Den anden lektie fra Yom Kippur-krigen er, at Israel bør stole på deres Gud. Hvis der ikke var nogen aktiv og levende Gud i Bibelen, ville Israel ikke have overlevet angrebet.

Israel står i dag overfor en global påvirkning af Antisemitisme. Alle nationer ønsker en to-stats-løsning, og støtter "Palæstinaismen". Alle nationer støtter også, at Jerusalem skal deles, og at Østjerusalem skal overgives til Islamisk besættelse.

Hvem kan afskaffe alt dette?

Kun en Gud, der vil bringe sine fjender til Zion, holde dem ansvarlige, og dømme dem ifølge Guds Ord.
----------------------------------------------------------------------------------------------
”Hvis nogen angriber dig, er det mod min vilje, den, der angriber dig, skal falde i kamp mod dig. Det er mig, der har skabt smeden, som blæser kulilden op og fremstiller alle slags våben; jeg har skabt ødelæggeren, som tilintetgør. Intet våben, der dannes imod dig, skal nå sit mål; Hver tunge, der rejser sig mod dig, skal du dømme skyldig i retten. Sådan er Herrens tjeneres lod, deres retfærdighed kommer fra mig, siger Herren.” Esaj 54:15-17.