07.09.2013

Rusland: al-Qaeda brugte nervegas i Damaskus.

Fra News that matters
6. september 2013.

"Leveringen af sarin-gas som ammunition blev produceret i det nordlige Syrien af den såkaldte Bashair al-Nasr brigade".

Rusland frigiver hovedresultaterne om det kemiske angreb i nærheden af Aleppo, og anfører dets lighed med våben, lavet af oprørerne.

Prøver fra Khan al-Assad viser kemikalier, anvendt i angrebet den 19. marts, som ikke hørte til den Syriske hærs standard-ammunition, og at den granat, der transporterede stoffet, svarede til dem, der laves af oprørsgrupperne, udtalte det Russiske Udenrigsministerium.

En erklæring, udgivet af Ministeriet onsdag, henledte især opmærksomheden på de "massive kakkelovnsrør med forskellige data, der skulle placere ansvaret for den påståede brug af kemiske våben i Syrien hos Damaskus, selv om resultaterne af UN-undersøgelsen endnu ikke er offentliggjort."

På den "måde bliver vejen banet for en militæraktion" mod Damaskus, påpegede Ministeriet.

Men prøver, der blev taget på stedet for angrebet den 19. marts og analyseret af Russiske eksperter, viser, at et projektil, der transporterede den dødbringende nervegas, sarin, sandsynligvis blev affyret ved Khan al-Assad af oprørerne, indikerer Ministeriets erklæring, der skitserer en 100-siders betænkning, som Rusland har overbragt FN.

De centrale punkter i betænkningen er som følger:

• Granaten, som blev brugt, "hører ikke til den Syriske hærs standard-ammunition, men var primitiv i henhold til type og parametre hos ikke-styrede raketdrevne missiler. De fremstilles i det nordlige Syrien af den såkaldte Bashair al-Nasr brigade".

• RDX, som også er kendt som hexogen eller cyclonite, blev brugt som granatens sprængladning, og det ”bruges ikke i kemisk standard-ammunition".

Source: Russisk TV

Kommentar:
Lad mig først understrege, at det første offer for krig, er sandheden. Rusland er helt sikkert interesseret i at støtte Basher al-Assads sekulære diktatur. Men han er ligeså skyldig i krigsforbrydelser, som de modsatte kræfter.

Men de sidste Russiske resultater er logiske og i overensstemmelse med sund fornuft.

Al-Qaeda dræbte uden nåde 1900 Amerikanere den 11. september 2001. I stedet for at bruge sarin-gas, brugte de motorbrændstof i fly. Effekten var den samme. Et stort antal uskyldige mennesker blev dræbt, herunder med-Muslimer. For den "gode islamiske sag" vil al-Qaeda være villig til at bruge ethvert redskab.

Den katastrofe, der har fundet sted siden den 11. september 2001, er, at USA har ophøjet en semi-Muslim til stillingen som øverstkommanderende. Han har et andet verdenssyn end de fleste Amerikanere, og føler, at Islam har ret til at udkæmpe en Jihad.

Frugterne af Obama-regimet er en komplet kovending i US’s udenrigspolitik. Før stempledes militante Islamiske kræfter som terrorister. Nu kaldes de "oprørere" og endda "frihedskæmpere".

På en måde er den Amerikanske regering skyldig i krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden.

Rom 2:9:
”Nød og angst rammer hvert menneske, som gør det onde, både jøde, først, og græker.”

Se: Vi er i de sidste ekstremt onde dage. Men vær ikke bange. Fredsfyrsten, Jesus Kristus, vender snart tilbage for at udslette de nuværende løvløshedens kræfter.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Se desuden: Syriske oprørere tilstår, at de har og bruger kemiske våben - video.
Læs desuden: Siver sandheden ud? Nervegas peger på oprørerne.