27.09.2013

Rusland og Kina holder stor krigsøvelse.

Fra Endtimeheadlines/
26. september 2013.

Pentagons efterretningstjeneste holder nøje øje med den Russisk/Kinesiske krigsøvelse, der nu finder sted i Europa og Asien, og involverer titusindvis af tropper.

Imidlertid er NATO's militærstyrker indstillet til at foretage omfattende manøvrer i november. De vil blive designet til at imødegå den stigende bekymring om et Russisk vestgående militærindgreb. Dette siger Amerikanske embedsmænd.

"Russerne flytter styrker nærmere på Europa, og det er bekymrende," sagde en militær embedsmand.

Ruslands militærøvelse, Zapad-13, i Hviderusland er planlagt til at slutte torsdag. Den omfatter øvelse af et angreb på en Vestlig stat, sagde en embedsmand, der kendte til rapporterne om manøvren. Ca. 13.000 Russiske og Hviderussiske tropper deltager med over 60 fly og helikoptere og op til 250 biler. Styrkerne øver "hurtig reaktion".

Russiske embedsmænd nægtede for nyligt overfor den Polske presse, at Zapad-13 vil omfatte et fiktivt atomangreb på Warszawa. Men Russiske embedsmænd har sagt, at krigsøvelsen vil involvere øvelser i præcisionsangreb.

Fra den Russiske luftbase annoncerede chefen for det Russiske luftvåben, Generalløjtnant Vladimir Bondarev, i juni, at en flyvestation for Su-27 jetjagere ville blive åbnet i nærheden af byen Lida i Hviderusland. Byen ligger tæt på grænsen til Polen og Litauen.

Bondarev sagde, at krigsflyene ville styrke forsvarsforliget fra 1997 med de to lande som svar på NATO's udvidelse. Det vil være Ruslands første militærbase i Europa siden sammenbruddet af Sovjetunionen og Warszawapagten i 1991.

I øjeblikket har Moskva militærbaser i Armenien, Tadsjikistan og Kirgisistan. Hvideruslands Præsident Alexander Lukashenko har bevæget sig bort fra demokrati. Han har rykket den tidligere Sovjetiske Republik fra Europa mod Rusland, og har genoprettet mange symboler fra Det Sovjetiske Hviderusland. More.
---------------------------------------------------------------------------------------
"Og når I hører om krig og oprør, så lad jer ikke skræmme. For det skal ske først, men enden er der ikke straks.« Luk 21:9.