20.10.2013

Breaking News fra Israel uge 43.


Israel advarer om, at de er nødt til at handle, før atombomben bliver færdig.
En ny rapport, som siger, at Iran muligvis allerede om en måned har produceret nok uran til en atombombe, er endnu et bevis for, at Israel må skride til militæraktion, før det sker, sagde en embedsmand fra det Israelske Forsvar fredag.
.
Europæisk Exodus?
Israel bør - både operationelt og begrebsmæssigt – forberede sig på at absorbere tusindvis af Europæiske Jøder.
.
Hamas-gruppe ville bombe Israel med ubemandet fly
Terrorangreb udført med ubemandede fly, såkaldte droner, udgør en stigende trussel mod Israels sikkerhed. Palæstinensiske sikkerhedskilder på Vestbredden fortalte fredag til The Times of Israel, at de for nylig har afsløret og arresteret en Hamas-gruppe i Hebron-området, der havde planlagt at sende droner med sprængstoffer mod Israel.
.
Israel løslater ytterligere 25 palestinske fanger
Israel vil løslate ytterligere 25 palestinske fanger som annet ledd i en avtale om frigivelse av slike fanger i fire omganger.
.
Iran kan ha atomvåpen innen en måned.
Iran kan produsere tilstrekkelig mengde uran til en atombombe ved hjelp av sine installerte sentrifuger og lav anriket uranlagre i løpet av en måned, opplyses det i en rapport fra det amerikanske Institute for Science and International Security. Det er et prestisjetungt institutt som vanligvis regnes for å ha en høy troverdighet, skriver den israelske avisen Israel Hayom.
.
Norske våpen til Israel
I staden for å innrette salet av våpen eller boikott etter krigsprinsippet, burde politikken fremjast i høve til demokratiprinsippet.
.
IDF-Commander: Israel må handle for at dæmme op for ny bølge af terrorangreb.
En række af Israels øverste politiske og militære ledere var torsdag samlet i Herzliya til Jerusalem Posts anden årlige Diplomatiske Konference, hvor Noam Tibon, chef for IDF’s nordlige korps, talte over emner, som Israel står overfor, set fra et sikkerhedssynspunkt.
  .
Må skjule at de er jøder – i Europa
Mange europeiske jøder våger ikke gå med tradisjonelle jødiske symboler eller å feire de jødiske helligdagene. De er redde for å bli avslørt som jøder, viser en ny undersøkelse.
.
Israel bombet en konvoi med avanserte våpen til Hizbollah fra Syria.
Flere nyhetskilder meldte tirsdag kveld at israelske kampfly bombet og ødela fullstendig en konvoi fra Syria, som var på vei til terroristorganisasjonen Hizbollah i Libanon med avanserte krigsvåpen.
.
Minister: '7,000 Could be Killed in a Major Earthquake'
Home Front Minister says 200,000 could require assistance in a disaster, warns not enough incentives exist to strengthen buildings.
.
Kuwaitisk avis: -Israel har bombet syrisk våpenleveranse
Seks måneder etter et påstått israelsk angrep mot Syria, skriver Kuwait-avisen «Al Jarida», at israelske fly for to dager siden bombet en missil-våpenforsendelse bestemt for Hizbollah.
.
Abbas beder Vestlige virksomheder om at trække sig ud af bosættelserne på Vestbredden.
Den Palæstinensiske Myndigheds Præsident, Mahmoud Abbas, opfordrede onsdag Europæiske og andre Vestlige firmaer til at stoppe med at overtræde international lov ved at arbejde i bosættelser på Vestbredden.
.
- Om du elsker død, da er du en palestiner
Det PA-assosierte ungdombladet Zayzafuna, som har to viseministere i redaksjonsrådet, har for tredje gang publisert et dikt som hyller martyrdøden. Magasinet har også trykket “ti ordtak av Adolf Hitler”.
.
Jøder i Europa skjuler sin identitet
Europeiske jøder opplever økende antisemittisme. I Sverige unngår én av to jøder å gå med symboler som identifiserer dem som jøder.
.
Mere om jordskælv i Israel.
Det femte jordskælv på 5 dage rammer Israel. Bibelen advarer om katastrofale jordskælv i Israel i de "sidste dage".
.
Avviser samarbeid med Israel
Forsvarsdepartementet avviser at Norge har et indirekte samarbeid med Israel om nye kampfly.
.
I sju timer langt møte med Kerry
I Roma møtes USAs utenriksminister John Kerry og Israels statsminister Benjamin Netanyahu i dag til et sju timer langt møte. Amerikanerne ønsker å legge press på Israel i forhandlingene med PA.
.
Hamas’ Premierminister efterspørger en afslutning på ”Fredsprocessen” og en ny voldelig Jihad imod Israel.
Den første og den anden intifada bestod af "Palæstinensiske" Jihadister, der myrdede civile Israelere og derefter fejrede mordene. Den tredje vil bringe mere af dette. Den falske "fredsproces" vil kun vride flere indrømmelser ud af Israel; den vil ikke stoppe disse blodtørstige mordere.
.
Earthquake hits northern Israel for fifth time in a week
Mild earthquake hits Kinneret and registers 3.3 on Richter scale; two earthquakes rocked northern Israel on Sunday.
.
Skal Jerusalem opdeles?
Israelsk Minister: Vores hovedstad kan ikke opdeles. Israels regering har lagt vægt på et lovforslag, der kræver, at et stort flertal i Knesset vedtager en ny fordeling af Jerusalem. Premierminister Benjamin Netanyahu er imod forslaget og argumenterer, at det vil hindre fredsbestræbelserne.
.
Fatah vil ta “alle midler” i bruk i kampen for en stat
For å få på plass en palestinsk stat oppfordrer Fatah på Facebook-siden sin til å ta “alle midler” i bruk. Oppfordringen er illustrert med en mann med rifle, en steinkaster og Mahmoud Abbas i FN.
.
Nye terrorister løslates søndag
Som en del av prisen for å få palestinerne til forhandlingsbordet, skal Israel førstkommende søndag løslate 32 nye palestinske fanger. Det skjer mens en ny voldsbølge vokser fram på Vestbredden.
.
Nyt fra Karmel.net.
.
Fakta om muslimene i Israel
De siste tolv årene har antallet barn per muslimsk kvinne i Israel sunket fra 4,7 barn til 3,5 barn. De får flere barn enn sine søstre i Syria, Egypt og Algerie.
.
Again: Arabs Fly Nazi Flag Near Road
For at least the second time in five months, Arab residents of Beit Umar in the Palestinian Authority (PA) have placed a Nazi flag over a major thoroughfare where Jews pass in their vehicles.
.
Förbud mot omskärelser – då kan de göras på Israels ambassader
Ett lagligt förbud mot manlig omskärelse, som diskuteras i flera länder i Europa, kan leda till att sådana ingrepp i stället kommer att utföras på israeliska ambassader.
.
Bekymring, da Israel rammes af to jordskælv på én dag.
Israel oplevede ikke ét, men to jordskælv søndag, hvilket forøgede frygten for, at en væsentlig geologisk episode er under opsejling. Søndagens jordskælv fulgte efter ét, som opstod tidligt lørdag morgen, og ét torsdag aften.
.
Tre jordskælv på fire dage ryster Genesaret Sø
Det er ikke usædvanligt, at Israel bliver ramt af mindre jordskælv, der nok kan mærkes, men ikke fører til ødelæggelser. Men tre mindre jordskælv i samme område på fire dage er usædvanligt. Det er det, der fra torsdag til søndag er sket i området omkring Genesaret Sø. Alle jordskælvene har haft en styrke på 3,5 eller 3,6, og de har alle haft centrum enten under søen eller meget tæt på den.
.
Frp-åpning for salg av våpen til Israel
Den nye regjeringen bør åpne for at norsk industri kan selge forsvarsmateriell til Israel, mener Frps næringstalsmann.
.
Nyt fra Karmel.net
.
Tankekontrol, spionørne? Hvad kan Israel finde på næste gang?
Konspirationsteorier i den Arabiske verden om, hvad Israel er i stand til i sin søgen efter at blive overlegen i konflikten i Mellemøsten, fortsætter med at vælte ned, og bliver vildere for hver dag.
.
Hvorfor Israel modsætter sig internationale styrker i Jordandalen - video.
---------------------------------------------------------------------------------------
Tilgang fra: http://nyhedssider.blogspot.dk/
---------------------------------------------------------------------------------------