20.10.2013

Vil USA gå konkurs?

Fra Endtimeheadlines.
18. oktober 2013.

Ron Paul slår fast, at det Amerikanske imperium pludselig vil bryde sammen, ligesom Sovjetunionen gjorde.

Den tidligere Amerikanske Rep. Ron Paul ser ikke en rosenrød fremtid for USA. I virkeligheden ser han en gentagelse af den seneste historie - men ikke USA's historie – i horisonten.

I et interview med radiovært Alex Jones fra InfoWars, sagde Paul – der er læge af profession og for nylig har lanceret sit eget radio- og tv-netværk – at han ser "konkursen komme snart."

De (Washington) vil ikke kommer til at arbejde sig ud af det, så det hele vil kollapse," sagde han.

"Lad os bare blive ved med at arbejder på det faktum, at når vi kommer til genopbygningen af hele systemet, så gør vi det på den måde, det oprindeligt var hensigten, og ligefrem forbedrer den."

Paul sagde, idet han fortsatte: "Jeg tror endog begrebet frihed har gjort fremskridt siden grundlæggernes tid, men vi er kommet så desperat langt fra det, de bestemte... Jeg tror, at vi fremover bør forudse, et mægtig stort sammenbrud, og så må vi tale om, hvilken form for monetær politik, vi skal have, hvorfor vi er nødt til at tage vore tropper hjem, og hvorfor vi er nødt til at efterlade et voksende underskud hver dag og hæve gældsgrænsen.

Vi vil det hele, den socialiserede medicin – men det må slutte alt sammen, og det vil slutte, for det vil mislykkes. Jeg tror, vi skal forudse det, og se på det som en mulighed..." More.

Link til realtidsgælden i USA: http://www.usdebtclock.org/
--------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Obama fører USA mod konkurs.
--------------------------------------------------------------------------------
"Og da Lammet brød det tredje segl, hørte jeg det tredje væsen sige: »Kom!« Og jeg så en sort hest, og han, der sad på den, havde en vægt i hånden.  Og jeg hørte nogen sige, som var det en røst midt inde mellem de fire væsener: »Et mål hvede for en denar og tre mål byg for en denar, men olie og vin må du ikke skade!« Åb 6:5-6.