31.10.2013

Dommedagshvælving: Inde i en isgrotte fuld af frø til Jordens genfødsel efter Armageddon.

Fra Endtimeheadlines/
31. oktober 2013.

Den Globale Sædhvælving på Svalbard, beliggende på en arktisk ø i nærheden af Norge, kan modstå et nukleart angreb og huser mere end to milliarder frø. Den sikre bygning, som blev åbnet i 2006, har til formål at bevare verdens fødevareforsyning i lyset af klimaændringerne, krig og naturkatastrofer.

Den kostede 4 millioner£ og beskytter op til 4.5 millioner frø i en bred vifte fra næsten ethvert land i Verden. Sædbanken, der er gravet ned i en frossen bjergside ovenfor byen Longyearbyen, indeholder dublerede samlinger af frø, herunder varer som hvede og ærter.

Frøene i hvælvingen, som huses gratis, kan kun tilgås, når de originale samlinger er gået tabt. De bliver gemt i forseglede kuverter og placeret i plastcontainere på metal hylder, som derefter opbevares ved en temperatur på –18 C. En begrænset iltforsyning i hvælvingen, kombineret med den lave temperatur, stopper frøenes ældning.

I tilfælde af, at elektriciteten inde i anlægget fejler, hjælper permafrosten, som omgiver den, med at holde temperaturen på et lavt niveau. Det utrolige billede, der er taget af fotograf Jim Richardson, viser et sjældent glimt af det arbejde, der gøres for at beskytte os i tilfælde af en uforudset katastrofe. More
------------------------------------------------------------------------------------------------
"Den sjette engel hældte sin skål ud over den store flod Eufrat, og den udtørredes for vand, så der blev banet en vej for kongerne fra solens opgang. Og jeg så, at der ud af munden på dragen og ud af munden på dyret og ud af munden på den falske profet kom tre urene ånder, der så ud som frøer. For de er dæmonånder, og de gør tegn. De går ud til kongerne i hele verden for at samle dem til krigen på Gud den Almægtiges store dag.  – »Se, jeg kommer som en tyv. Salig er den, der våger og vogter over sine klæder, så han ikke skal gå nøgen, og man skal se hans skam.« – Og han samlede dem på det sted, der på hebraisk hedder Harmagedon." Åb 16:12-16.

"På den dag skal klagen i Jerusalem blive lige så stor som klagen over Hadad-Rimmon i Megiddos dal." Zak 12:11.