22.10.2013

Hamas’ Premierminister efterspørger en afslutning på ”Fredsprocessen” og en ny voldelig Jihad imod Israel.

Fra Bibleprophecyblog.com/
Af Robert Spencer.
21. oktober 2013.

Den første og den anden intifada bestod af "Palæstinensiske" Jihadister, der myrdede civile Israelere og derefter fejrede mordene. Den tredje vil bringe mere af dette. Den falske "fredsproces" vil kun vride flere indrømmelser ud af Israel; den vil ikke stoppe disse blodtørstige mordere.

HAMAS’ PREMIERMINISTER OPFORDRER TIL VOLD MOD ISRAEL.
Hamas’ leder, Ismail Haniyeh, efterspørger en afslutning på fredsprocessen, og opfordrer Arabere og Muslimer til at forberede den næste intifada mod Israel.

I en tale sidste lørdag den 19. oktober efterspurgte Hamas’ Premierminister, Ismail Haniyeh, en afslutning på fredsforhandlingerne med Israel, og advarede: "Modstandsheltene er lydløst ved at forbereder sig til at befri Palæstina."

I en tale fra Gaza-striben krævede Haniyeh, at Arabere og Muslimer over hele verden forbereder en "Big al-Aqsa intifada", og advarede om, ”de brande og den hærgen", som Israel snart ville opleve.

Idet Haniyeh talte om Israels fortsatte fredsproces med Palæstinenserne, understregede han, at Hamas intet mindre vil acceptere end en "genoprettelse af hele Jerusalem," og oprettelsen af en Palæstinensisk stat på hele den Palæstinensiske jord, herunder flygtningenes tilbagevenden til deres hjemland...