31.10.2013

Hjerne-implantater vil forbinde mennesker med internettet i 2020.

Fra Endtimeheadlines/
30. oktober 2013.

Kunne du tænke dig at surfe på internettet, foretage et telefonopkald eller sende en SMS-besked kun ved hjælp af din hjerne?

Kunne du tænke dig at "downloade" indholdet af en bog på 500 sider til din hukommelse på mindre end et sekund?

Kunne du tænke dig at have ekstremt avancerede nanochips, der konstant kravlede rundt i din krop og overvågede den for sygdomme?

Kunne du tænke dig at være i stand til lynhurtigt at få adgang til menneskehedens kollektive vidensbase, uanset hvor du er?

Alt dette lyder måske som science fiction, men denne teknologi er noget af det, den mest magtfulde højteknologiske virksomhed i verden faktisk tror, er opnåeligt inden 2020. Men med alle de "fordele", som en sådan teknologi kunne give, er der også potentiale for et stort tyranni. Tænk på det.

Hvad tror du ikke, at verdens regeringer kunne gøre, hvis næsten alle havde et tankelæsende hjerne-implantat, der var forbundet til internettet? Kunne disse implantater ikke bruges til at kontrollere og manipulere os? Det er skræmmende at overveje.

I øjeblikket synes de fleste af de forskere, der arbejder på hjerne-implantats-teknologien, ikke at være særlig bekymrede over den slags. I stedet presser de videre på mod den verden, der engang var anset for at være umulig. More.
-----------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Tidligere PET-chef: Digitaliseringen har smadret dit privatliv totalt
En e-pille skal afløse dit password til mobilen.