31.10.2013

Når Satan, djævle og dæmoner bliver til "underholdning" i den nuværende kultur.

Fra Endtimeheadlines/
24. oktober 2013.

Halloween nærmer sig. Teatrene og TV-kanalerne oversvømmes af spøgelser, zombier, monstre og det, der er værre. Det er bare underholdning, morskab og ikke repræsentativt for noget virkeligt, vel?

Karl Payne, ekspert i Dæmonologi og forfatter til "Åndelig krigsførelse: Kristne, Dæmonisering og Udfrielse," mener, at disse Amerikanske elementer undertiden er mere end bare sjov og ballade.

"Når man lever i en kultur, som glamouriserer dette," når man lever i en kultur, der tilskynder folk til at blive involveret i denne type aktiviteter, mon ikke der så er nogle mennesker fra alle aldersgrupper, der bliver lokket ind i det okkulte gennem den kultur, vi fremmer?" spørger Payne. Payne siger, at han så klare eksempler på "ufølsomhed", sidst han så fjernsyn.

"Denne kultur er som en dæmonisering på steroider. Den sidste gang jeg tændte for TV, var der én kanal, der stærkt promoverede et blodigt show med zombier, og på en anden kanal blev et show med hekse, der flirtede med det okkulte, stærkt promoveret. Spredningen af medier som disse gør offentlighedens bevidsthed ufølsom overfor ondskaben i verden omkring os, og åbner enkelte op for dæmonisk indflydelse," fastslog Payne. More.
------------------------------------------------------------------------
"Udenfor skal hundene være og troldmændene og de utugtige og morderne og afgudsdyrkerne og enhver, der elsker og øver løgn." Åb 22:15.
------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Bruker kirke til skrekkopplevelser og gravlund til festaktiviteter
- En total avsporing