18.10.2013

Ingen barmhjertighed for de fattige i Israel.

Fra News that matters
18. oktober 2013.

Statistisk Bureaus rapporter viser, at 40 procent af de Israelske børn er i risiko for at komme under fattigdomsgrænsen, sammenlignet med 20 pct. i gennemsnit i EU-blokken.

Data, der blev offentliggjort af det Centrale Statistiske Bureau (CBS) onsdag, indikerer, at 31% af Israelerne er i fare for at falde ind under fattigdom, sammenlignet med et gennemsnit på 17 procent i den Europæiske Union. Blandt EU-landene havde Spanien og Grækenland den højeste procentdel borgere, der vae i risiko for fattigdom – 20 procent.

CBS-rapporten, som analyserer statistikker, der er udarbejdet i 2011, viser en stigning i antallet af de Israelere og Europæere, der er i risiko for fattigdom. I 2011 var 31% af Israelerne truet af fattigdom, en stigning fra 26 pct. i 2001. Bortset fra Tyskland og Sverige registrerede Israel i forhold til EU-landene den højeste stigning i antallet af borgere, som risikerer at blive kastet ud i fattigdom.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Nogle Evangeliske Kristne har gjort Israel til en afgud. De forherliger det Israelske samfund, og hylder den Israelske regering.

Det er ikke Bibelsk.

Staten Israel blev ikke genfødt på grund af retfærdighed eller ufejlbarlighed hos Jøderne. Bibelen fortæller, at staten Israel blev født af hensyn til Israels Hellige Guds navn.

Ezekiel 36:32:
”Det er ikke for jeres skyld, jeg gør dette, siger Gud Herren. Det skal I vide! I skal fyldes af skam og skændsel over jeres færd, Israels hus.”

Efterhånden som vi nærmer os enden, vil Israels moralske forfald stige. Sodomi er allerede almindeligt accepteret, og 40.000 børn bliver dræbt i Jødiske mødres livmoder hvert år. Israel eksporterer også våben, som hjælper forskellige diktaturer med at myrde dem, der modarbejder frihed og menneskerettigheder.

Der vil snart blive nye Messianske martyrer i Jerusalem.

Åb 11:8:
”Og deres lig skal ligge på gaden i den store by, hvis åndelige navn er Sodoma og Egypten, og hvor deres herre blev korsfæstet.”

Vi støtter stadig Israel med alle dens fejl og mangler, simpelthen fordi genoprettelsen af det Jødiske hjemland er det bedste bevis på en levende Gud, Israels Hellige. Jøder har indfødsret til at leve i Judæa og Samaria. Jerusalem er den udelelige hovedstad i staten Israel, Guds udvalgte by.

Når Messias vender tilbage, vil både Jøder og Hedninger stå overfor dom. Hvis du vil leve, må du overgive dig til Jesus af Nazareth. Hvis du ikke er renset i Hans blod, vil du dø i dine synder og gå evigt fortabt.